• Home
  • Blog
  • Vaše osobno energetsko mjesto

13 veljače, 2021

Vaše osobno energetsko mjesto

Danijel Salijević

Jeste li ikada bili u posjetu nekom mjestu zbog njegove energetske snage? Ja sam osobno imao priliku upoznati dosta takvih mjesta ovdje lokalno, ali i u svijetu.

Kod nas najpoznatija mjesta su Međugorje, Grožnjan, Bosanske piramide, a zasigurno vam odmah na um dolaze i egipatske piramide i slična energetski snažnija mjesta.

I neke su energetski akumulirana umjetno, neka prirodno, no često im je zajedničko da su osim snage energije, dosta daleko i zbog toga i nedostižna.

No, jeli to doista tako?

Takva mjesta fizički dopuštaju osjet te nevidljive sile i doista je doživljaj posjetiti ih, no ne morate putovati daleko da biste ih pronašli. Zasigurno postoji neko takvo mjesto i blizu vas, a za kojeg niste ni svjesni.

Možda da započnete s raspitivanjem ili podsjećanjem nekih lokalnih priča, a ono što vam danas kroz ovu podcast emisiju sugeriram i što vas učim jest da otkrije sami ovakva mjesta i to koristeći samo sebe.

Zvuči zanimljivo? Poslušajte

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

O Danijelu

Danijel Salijević - internacionalni reiki majstor učitelj

Učitelj  Usui klasičnog Shiki Ryoho reiki sistema te Karuna Ryu reiki sistema, predavač, mentor, autor, osnivač Reiki Dojo škole te autor mnogih programa namijenjenih vašem boljitku.
Vaš je životni pratitelj, posvećen u namjeri da pomogne ljudima pronaći lakši, uspješniji i sretniji put.

Javite mu se, naučite reiki i konačno ostvarite svoje ciljeve.

>

Podrška

Prijava problema
Email
Telegram telegram
Fluent Forms fluent_forms
WhatsApp whatsapp
chat