• Home
  • Blog
  • Vaše osobno energetsko mjesto

13 veljače, 2021

Vaše osobno energetsko mjesto

Danijel Salijević

Jeste li ikada bili u posjetu nekom mjestu zbog njegove energetske snage? Ja sam osobno imao priliku upoznati dosta takvih mjesta ovdje lokalno, ali i u svijetu.

Kod nas najpoznatija mjesta su Međugorje, Grožnjan, Bosanske piramide, a zasigurno vam odmah na um dolaze i egipatske piramide i slična energetski snažnija mjesta.

I neke su energetski akumulirana umjetno, neka prirodno, no često im je zajedničko da su osim snage energije, dosta daleko i zbog toga i nedostižna.

No, jeli to doista tako?

Takva mjesta fizički dopuštaju osjet te nevidljive sile i doista je doživljaj posjetiti ih, no ne morate putovati daleko da biste ih pronašli. Zasigurno postoji neko takvo mjesto i blizu vas, a za kojeg niste ni svjesni.

Možda da započnete s raspitivanjem ili podsjećanjem nekih lokalnih priča, a ono što vam danas kroz ovu podcast emisiju sugeriram i što vas učim jest da otkrije sami ovakva mjesta i to koristeći samo sebe.

Zvuči zanimljivo? Poslušajte

Povezani postevi

Odgađanje

Odgađanje

Mir nije tišina

Mir nije tišina

About the author 

Danijel Salijević

Danijel Salijević, internacionalni reiki majstor učitelj Usui i Karuna sistema, osnivač Reiki Dojo škole.
Reikijem se bavim profesionalno već 15 godina i u svom radu ljudskost, pristupačnost i prenošenje znanja su glavne moje karakteristike.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}