28 siječnja, 2023

Vaša reiki zajednica

Danijel Salijević

Epizoda 456

Reiki zajednica omogućava praksu

Znamo da je preduvjet za majstorstvo u bilo kojoj tehnici praksa i rad. No praksa mora biti ispravna, a rad kontinuirani. Što vi možete učiniti kod sebe a da imate oboje - rad, rast i zajednicu u kojoj ćete moći opustiti sve kočnice i pričati iskreno i bez zadrške.

Baš iz tog razloga, neophodno je da se organizirano i kvalitetno uči, radi, prakticira i raste.

U Reiki Dojo centru postoje mnoge inicijative i projekti koji omogućuju polaznicima i simpatizerima centra da se druže, uče, prakticiraju reiki te da tako rastu i borave unutar svoje reiki zajednice - uživo ili online.

No što je s vama? Kakva je situacija kod vas. Ili bolje, koliko često imate mogućnost prakse uživo. Ako je odgovor slabo ili skoro nikako, tada će vam ova emisija dati određene upute kako d ase to promijeni

Naučiti ćete

  • Kako se posložiti u radu nakon radionice s učiteljem
  • Kako izučavati naučeno - samostalno kod kuće
  • Kako se organizirati u vlastitoj sredini za više prakse
  • Zašto je bitna zajednička praksa
  • Što je potrebno da kod vas bude i više radionica vašeg učitelja

Vi ste na redu - Pitam vas...

Imate li mogućnost praktičnog rada s reikijem u vašem mjestu? Biste li voljeli više rada uživo?
I ako da, koliko često?

Odgovorite u komentaru - klikni za komentar
Listen on Apple Podcasts

Povežite se

Sljedeća epizoda:

O Reiki Dojo podcast showu

Rast je rezultat svakodnevnog i kontinuiranog rada. On se ne nasljeđuje već se uči, trenira i stvara. I baš prema tome vas vodimo i pokrećemo kroz ovaj Reiki Dojo podcast show..

Danijel Salijević internacionalni je reiki majstor učitelj, predavač i mentor. Podučava reiki dugi niz godina te vas usmjerava prema uspješnom osobnom i poslovnom rastu.

Reiki Dojo podcast show sadrži obilje korisnih i zanimljivih audio - radijskih emisija. Družimo se u novim emisijama koje možete preslušavati dok šećete, vozite, opuštate se ili tražite motivacijske lekcije i naputke.

O podcast domaćinu

Moje ime je Danijel Salijević, reiki sam majstor učitelj, osnivač Reiki Dojo centra.

Reikijem se aktivno bavim svakodnevno već više od 17 godina, a od 2008. godine djelujem kao aktivan Reiki majstor  učitelj. Uglavnom podučavam u Hrvatskoj i zemljama europske regije, iako mi studenti dolaze iz cijelog svijeta. Tečajeve reikija održavam po cijelom svijetu, a prilikom posjeta Japanu održavam i reiki tečajeve u podnožju Kurame.

Osnivač sam Reiki Dojo centra i volim reći da sam doživotni student reikija. Moj jedini (osobni i profesionalni) životni put je reiki i pokušaj očuvanja njegove tradicije, odnosa i stava prema reikiju kao vještini i tehnici, te poboljšanja ugleda reikija koji je ozbiljno narušen modernim pristupom stvaranja novih verzija ovih tehnika. Pogotovo danas u Europi.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

O Danijelu

Danijel Salijević - internacionalni reiki majstor učitelj

Učitelj  Usui klasičnog Shiki Ryoho reiki sistema te Karuna Ryu reiki sistema, predavač, mentor, autor, osnivač Reiki Dojo škole te autor mnogih programa namijenjenih vašem boljitku.
Vaš je životni pratitelj, posvećen u namjeri da pomogne ljudima pronaći lakši, uspješniji i sretniji put.

Javite mu se, naučite reiki i konačno ostvarite svoje ciljeve.

>