Vaša reiki zajednica

Autor: Danijel Salijević

28 siječnja, 2023

Epizoda 456

Reiki zajednica omogućava praksu

Znamo da je preduvjet za majstorstvo u bilo kojoj tehnici praksa i rad. No praksa mora biti ispravna, a rad kontinuirani. Što vi možete učiniti kod sebe a da imate oboje - rad, rast i zajednicu u kojoj ćete moći opustiti sve kočnice i pričati iskreno i bez zadrške.

Baš iz tog razloga, neophodno je da se organizirano i kvalitetno uči, radi, prakticira i raste.

U Reiki Dojo centru postoje mnoge inicijative i projekti koji omogućuju polaznicima i simpatizerima centra da se druže, uče, prakticiraju reiki te da tako rastu i borave unutar svoje reiki zajednice - uživo ili online.

No što je s vama? Kakva je situacija kod vas. Ili bolje, koliko često imate mogućnost prakse uživo. Ako je odgovor slabo ili skoro nikako, tada će vam ova emisija dati određene upute kako d ase to promijeni

Naučiti ćete

  • Kako se posložiti u radu nakon radionice s učiteljem
  • Kako izučavati naučeno - samostalno kod kuće
  • Kako se organizirati u vlastitoj sredini za više prakse
  • Zašto je bitna zajednička praksa
  • Što je potrebno da kod vas bude i više radionica vašeg učitelja

Vi ste na redu - Pitam vas...

Imate li mogućnost praktičnog rada s reikijem u vašem mjestu? Biste li voljeli više rada uživo?
I ako da, koliko često?

Odgovorite u komentaru - klikni za komentar
Listen on Apple Podcasts

Povežite se

Sljedeća epizoda:

O Reiki Dojo podcast showu

Rast je rezultat svakodnevnog i kontinuiranog rada. On se ne nasljeđuje već se uči, trenira i stvara. I baš prema tome vas vodimo i pokrećemo kroz ovaj Reiki Dojo podcast show..

Danijel Salijević internacionalni je reiki majstor učitelj, predavač i mentor. Podučava reiki dugi niz godina te vas usmjerava prema uspješnom osobnom i poslovnom rastu.

Reiki Dojo podcast show sadrži obilje korisnih i zanimljivih audio - radijskih emisija. Družimo se u novim emisijama koje možete preslušavati dok šećete, vozite, opuštate se ili tražite motivacijske lekcije i naputke.

O podcast domaćinu

Moje ime je Danijel Salijević, reiki sam majstor učitelj, osnivač Reiki Dojo centra.

Reikijem se aktivno bavim svakodnevno već više od 17 godina, a od 2008. godine djelujem kao aktivan Reiki majstor  učitelj. Uglavnom podučavam u Hrvatskoj i zemljama europske regije, iako mi studenti dolaze iz cijelog svijeta. Tečajeve reikija održavam po cijelom svijetu, a prilikom posjeta Japanu održavam i reiki tečajeve u podnožju Kurame.

Osnivač sam Reiki Dojo centra i volim reći da sam doživotni student reikija. Moj jedini (osobni i profesionalni) životni put je reiki i pokušaj očuvanja njegove tradicije, odnosa i stava prema reikiju kao vještini i tehnici, te poboljšanja ugleda reikija koji je ozbiljno narušen modernim pristupom stvaranja novih verzija ovih tehnika. Pogotovo danas u Europi.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>