Vaša Reiki Transformacija: Kako Prebroditi Strah i Početi

Autor: Danijel Salijević

17 veljače, 2024

Select Dynamic field

Epizoda 502

U današnjem svijetu brzih promjena, tehnologije i stresa, mnogi traže načine kako pronaći mir, harmoniju i unutarnje iscjeljenje. Reiki, japanska tehnika energetskog iscjeljenja, nudi upravo to, no unatoč svojim brojnim prednostima, mnogi su skeptični ili odgađaju učenje reikija zbog različitih razloga.

Problemi poput nedostatka vremena, neznanja o reikiju, financijskih ograničenja, nedostatka motivacije, straha od nepoznatog, nedostatka podrške i samopouzdanja glavne su prepreke koje ljudi percipiraju kao nepremostive.

Međutim, istinski iskustva i svjedočenja preobražavaju sumnje i otkrivaju reiki kao pristupačnu, jednostavnu i iznimno korisnu tehniku dostupnu svima.

Jedna od glavnih zabrinutosti je nedostatak vremena. Živimo u užurbanom svijetu gdje se čini da nikada nema dovoljno sati u danu za sve naše aktivnosti i obaveze. Međutim, učenje reikija zapravo ne zahtijeva toliko vremena koliko većina misli. Reiki se može naučiti tijekom jednodnevnih ili vikend tečajeva, pri čemu je potrebno samo nekoliko sati da se osvoje osnove, primi usklađenje i započne s prakticiranjem.

Slično tome, mnogi se boje da nemaju predznanje potrebno za učenje reikija ili su zbunjeni različitim informacijama dostupnim online. Bitno je naglasiti da za učenje reikija nije potrebno nikakvo posebno predznanje niti specifične vještine osim otvorenog uma i želje za učenjem. Tečajevi reikija pružaju sve potrebne informacije, počevši od osnova do naprednijih tehnika.

Mnogi razlozi su zapravo strahovi

Financijski izdaci često se smatraju preprekom, ali je važno shvatiti da učenje reikija predstavlja investiciju u osobni rast i iscjeljenje. Mnogi učitelji nude mogućnost plaćanja na rate kako bi reiki bio dostupan svima.

Strah od nepoznatog i nedostatak podrške isto su česti razlozi za odgađanje. Međutim, svako novo iskustvo donosi rast i razvoj. Podrška i razumijevanje mogu se naći unutar zajednice reiki praktičara, gdje se dijeli znanje, iskustva i gdje postoji obilje međusobne pomoći.

Nedostatak samopouzdanja još je jedna prepreka koju mnogi navode, no upravo reiki može biti savršen način za poboljšanje samopouzdanja kroz prakticiranje samopomoći i pomoći drugima. Svaki tretman reikija, bez obzira koliko bio "neprofesionalan" na početku, korak je prema unutarnjoj snazi i samosvjesnosti.

Učenje reikija je prvo za vas

Učenje reikija prilika je za dubinsko osobno iscjeljenje, razvoj i ostvarenje potpunijeg i sretnijeg života.

Ako u sebi osjećate želju za učenjem reikija, ne dopustite da vas strahovi i pretpostavke spriječe.

Poduzmite korak naprijed prema svojoj transformaciji i otkrijte kako reiki može pozitivno utjecati na vas i vašu okolinu. Učitelji reikija otvoreni su za sve vaše potrebe i spremni ponuditi podršku kroz vaše putovanje. Razmislite o reikiju ne samo kao tehnici iscjeljenja, već kao putu ka boljem razumijevanju sebe i univerzalne životne energije koja nas okružuje.

Listen on Apple Podcasts

Povežite se

O Reiki Dojo podcast showu

Rast je rezultat svakodnevnog i kontinuiranog rada. On se ne nasljeđuje već se uči, trenira i stvara. I baš prema tome vas vodimo i pokrećemo kroz ovaj Reiki Dojo podcast show..

Danijel Salijević internacionalni je reiki majstor učitelj, predavač i mentor. Podučava reiki dugi niz godina te vas usmjerava prema uspješnom osobnom i poslovnom rastu.

Reiki Dojo podcast show sadrži obilje korisnih i zanimljivih audio - radijskih emisija. Družimo se u novim emisijama koje možete preslušavati dok šećete, vozite, opuštate se ili tražite motivacijske lekcije i naputke.

O podcast domaćinu

Moje ime je Danijel Salijević, reiki sam majstor učitelj, osnivač Reiki Dojo centra.

Reikijem se aktivno bavim svakodnevno već više od 17 godina, a od 2008. godine djelujem kao aktivan Reiki majstor  učitelj. Uglavnom podučavam u Hrvatskoj i zemljama europske regije, iako mi studenti dolaze iz cijelog svijeta. Tečajeve reikija održavam po cijelom svijetu, a prilikom posjeta Japanu održavam i reiki tečajeve u podnožju Kurame.

Osnivač sam Reiki Dojo centra i volim reći da sam doživotni student reikija. Moj jedini (osobni i profesionalni) životni put je reiki i pokušaj očuvanja njegove tradicije, odnosa i stava prema reikiju kao vještini i tehnici, te poboljšanja ugleda reikija koji je ozbiljno narušen modernim pristupom stvaranja novih verzija ovih tehnika. Pogotovo danas u Europi.

Donacija (#94)


Sviđa ti se? Reci hvala donacijom


Želite li donirati uplatom na IBAN račun - kliknite ovdje za uputu


{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
Svaka tehnika ima dubinu
>