U energiji zeca

Autor: Danijel Salijević

16 siječnja, 2023

Select Dynamic field

Prema astrologiji i tradicionalnoj japanskoj simbolici, godina zeca se smatra kao godina sreće, bogatstva i plodnosti. Vjeruje se da će ljudi koji se rode u godini zeca biti inteligentni, vješti i ugledni, te će imati uspjeha u poslu i karijeri. 

Zec je simbol sreće i donositelj sreće, ali je i simbol plodnosti i brzine. Plodnost sama po sebi predstavlja energiju izobilja i stvaranja dok brzina aludira na brze rezultate, brze razvoje događaja, ali isto tako može i aludirati na brzopletost što uz sebe veže greške i probleme.

Zec je simbol sreće

Već u ovim danima, mogu svjedočiti kako je energija u znaku zeca krenula snažno i vjerujem da će ova godina mnogima biti baš plodonosna - jer baš nam i treba jedna dobra godina. Za restart i novi početak.

No kada je zeko u pitanju, trebamo imati na umu i dvije lošije karakteristike zeca - plahost i skakanje.

Plahost utječe na naše potencijalno odgađanje djelovanja kod ukazane prilike jer smo nesigurni. Ponekad se radi i o nepovjerenju zbog teških i izazovnih iskustva iz prošlosti, pa ukoliko je tako, svakako trebamo prestati odgađati raditi i na tom polju našeg iscjeljenja.

Sama plahost je zapravo blaga vrsta prikrivenog straha koji u ovom slučaju ukazuje i na kronično izuzeće mira, pa svakako počnite s praksom japanskih reiki tehnika koje snažno dovode mir u naš život.

Kad je skakanje u pitanju, ovo označava jednu lošu naviku, a to je loš multitasking. Zapravo se ovdje radi o mnogo stvari koje započinjemo, a ne završimo. Puno toga postaje aktualno, a zbog toga što nema rezultata zbog nezavršavanja, osoba je pod čestim izuzećem motiviranosti i samopouzdanja.

To je i razumljivo jer rezultati su naš najsnažniji motivator. Možda da ukoliko se uhvatite da imate puno otvorenih događaja ili projekta, da stanete na kočnicu sa svim novim, te da pronađete najlakše i najbrže rješive evente i njih riješite prve. To će dati malo dodatnog vjetra u leđa.

U godini zeca

Zapravo, ova godina zeca biti će izuzetno kvalitetna i ako se ukrcate na vlak, počnete iskoristiti prilike i opcije uz završavanje započetog, ova godina će vam biti odskočna daska za iduće četiri dodatno dobre.

Ukoliko propustite i padnete godinu, na žalost i iduće četiri neće imati potrebne energije pa samim time ni potrebnih rezultata.

No, godina je započela. Sada kada smo svjesniji energija koje su pred nama, vjerujem da ćemo imati svi zajedno dodatnu motivaciju da istu maksimalno dobro iskoristimo u svoj njezinoj plodnosti i brzini. Možda da iskoristite priliku i naučite reiki te tako osnažite još više sve ove procese. Razmislite.

Reiki podcast 2023 - Domaćin Danijel Salijević

Donacija (#94)


Sviđa ti se? Reci hvala donacijom


Želite li donirati uplatom na IBAN račun - kliknite ovdje za uputu


{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
Nije sve reiki
>