Tko je kriv

Autor: Danijel Salijević

19 svibnja, 2020

Tko je kriv - DanCast 212


Postoje dvije situacije koje se dešavaju kod ljudi kada je krivnja u pitanju. Jedni koji traže krivca, a drugi koji ga pronalaze u sebi. Koji je način ispravan - pričamo u novoj, ovoj, emisiji


Ja razumijem da smo ponekad ljuti na nepravdu ili na to da smo si, možda ponovno, dozvolili grešku. Ali nikada priča s greškom nije bila u postojanju, već u stvaranju. I to je ono što moramo imati u fokusu. Ne kao slabost- već kao snagu.


Možda jedno od najvećih sposobnosti leži u mogućnosti da učimo iz tuđih grešaka. No, ako vam to i nije lako, svakako sam siguran, da u svojim greškama i trenutcima slabosti jasno znadete zbog čega su se desili.


Znam, ovo veže ponekad i prihvaćanja nas sebe i sučeljavanje s nama samima, no to sve, ponavljam, u ispravnim postavkama donosi samo više snage i iskustva i čini nas u konačnici sposobnijima.


U današnjoj emisiji govorit ću o toj lošoj navici koja čini da ne možete živjeti svoj život, ali i o nekim koracima koje možete učiniti kada je krivnja u pitanju.


Skinite i instalirajte aplikaciju Podcast Republic pa me tamo ispratite.

Preslušaj emisiju

GOSTUJTE U EMISIJAMA

Snimite svoje mišljenje, osvrt, kritiku, prijedlog ili pohvalu na naš podcast kanal i ja ću objaviti vašu snimku. Tako ćete postati i gosti u mojoj 200toj epizodu.

Snimku možete snimiti na linku ispod:

https://reiki-dojo.net/glasno/

U emisiji smo spominjali

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>