Suzdržani ste

Autor: Danijel Salijević

23 travnja, 2022

Select Dynamic field

Suzdržani ste dragi moji. Možda niste ni svjesni, no to je razlog zbog kojeg i nemate još snažnija postignuća. Razmislite samo.

Ovih dana, u mnogim mojim komunikacijama, bilo uživo ili putem email dopisivanja, primjećujem jedan obrazac koji me upućuje na dolazak u slijepu ulicu kada je napredak u pitanju.

Jer što god učinili, ako se ove postavke ne promijene, nećemo se dalje ni pomaknuti - bez obzira koju tehniku koristite.

I ponavljam suzdržavate se.

Život bez života

suzdržani ne živimo

Život u kojem se suzdržavate, život je koji niste živjeli, radost je koju niste iskusili, ljubav je kojoj ste okrenuli leđa.

I ne samo to. Suzdržavate se biti slobodni - u onome što biste htjeli, u svojoj komunikaciji, pa čak i u svojim snovima.

Ovo vas dovodi u stanje zgrčenosti, blokiranosti i nemogućnosti da išta primite, vidite, budete.

Kroz tečaj zahvalnosti, koji je u ovom trenutku još u tijeku, uviđam taj jedan česti mentalni stav, duboki mindset s postavkama koje zapravo ne želite.

Znam da ste mnogi i u dosta izazovnim situacijama, ali sve to što se upravo sada dešava, nema nikakve veze s vašom mogućnošću da u sebi odlučite da želite još bolje, drugačije, kvalitetnije.

Najgore je kad zauzmete stav i definicije trenutačne realnosti kao konačnim. Tada nema više ni boljeg, ni zdravijeg ni radosnijeg života. Tada ste prestali rasti i počeli venuti.

Bez obzira hoćete li učiti reiki i tako si pomoći, slušati moja učenja kroz podcast emisije ili se samokorigirati, bitno je da se pokrenete.

Nadam se da ću vas ovom emisijom protresti, probuditi i pokrenuti da se počnete boriti i zauzeti za sebe. I ponavljam, niste sami, evo ja sam već tu s vama krenuo.

S ljubavlju

Vaš Danijel

Donacija (#94)


Sviđa ti se? Reci hvala donacijom


Želite li donirati uplatom na IBAN račun - kliknite ovdje za uputu


{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
Ništa bez volje
Kuden i Reiki Rad Uživo
Odradite odrade kroz meditacije
>