Stvaranje je navika

Autor: Danijel Salijević

12 kolovoza, 2023

Select Dynamic field

Neprestano  stvaranje 🎨🎭📝 ima moć da obogati naš život 🌱🌺 na načine koje ne možemo ni zamisliti! 

Svatko od nas 🙋‍♂️ nosi potencijal za stvaranje nečega izvanrednog, bilo da je riječ o umjetnosti  inovacijama ili čak svakodnevnim trenucima koji nas ispunjavaju. No, kako bismo zaista iskusili sve blagoslove koje stvaranje može donijeti, važno je da to činimo redovito ✅, sa žarom i posvećenošću💪.

Održavanje konstantne prakse stvaranja ima moć transformirati naše živote na dubok i značajan način. 

Ponekad će biti dana kada ćemo se osjećati inspirirano 💫, gotovo kao da maštovita energija 🌈 teče kroz nas. No, isto tako, bit će dana kada će motivacija zadrhtati ili ćemo jednostavno biti zauzeti drugim obavezama⌛. Važno je zapamtiti da je to u redu ✌️. Preskakanje jednog ili čak dva dana nije nikakva tragedija. To je sasvim prirodno i očekivano. No, ključno je izbjegavati da to postane nova navika ili obrazac.

Da bismo održali kontinuitet u praksi stvaranja, korisno je okružiti se ljudima 👨‍👩‍👧‍👦 koji nas inspiriraju 🌟 i podupiru 💕. Pozitivna energija može djelovati kao snažan vjetar u našim jedrima⛵, potičući nas da nastavimo čak i kad nam se čini teško 😓. Imati bliske prijatelje ili kolege koji cijene naše napore i potiču nas da istrajemo uvijek je izuzetno motivirajuće.

Saveznici

Odmorite

Uz to, povremeni odmor 💤 nije samo dopušten, već je i koristan. Ponekad će umu i tijelu trebati predah ⏸️ i odmor dan dva, kako bi se osvježili i ponovno napunili unutarnjom snagom. No, ključ je pronaći ravnotežu ⚖️ između odmora i kontinuirane prakse. Kao što je rečeno, nekoliko dana pauze nije nešto zbog čega bismo trebali gubiti san, ali svjesno vraćanje svojoj praksi je ključno za postizanje dugoročnih koristi.

Na kraju, kroz dosljednu praksu stvaranja i osobnu (reiki) praksu, ne samo da ćemo obogatiti vlastiti život, već ćemo i širiti tu blagodat na druge. Naša djela, bez obzira na njihovu prirodu, mogu imati snažan pozitivan utjecaj ✨ na ljude oko nas. Ona mogu potaknuti inspiraciju 💡, potaknuti razmišljanje 💭 i unijeti radost 😊 u svakodnevne trenutke drugih ljudi. 

Stoga, neka stvaranje postane vaša vlastita dragocjena rutina, vaša svakodnevna doza radosti i ispunjenja. 

U konačnici, vaša predanost svakodnevnom stvaranju obogatiti će vaš život, ali će i širiti valove blagostanja i biti motivacija za  druge ljude koji vas okužuju.

Ukratko

  1. Održavajte redovitu praksu stvaranja
  2. Ne očajavajte ako preskočite dan ili dva Odmorit, ali izbjegavajte ponavljano izostajanje 😅
  3. Okružite se pozitivnim ljudima i dobrom energijom za veću motivaciju 🤗
  4. Ne zaboravite. Kada vi stvarate, to je motivacija koja inspirira i pokreće i druge.

Donacija (#94)


Sviđa ti se? Reci hvala donacijom


Želite li donirati uplatom na IBAN račun - kliknite ovdje za uputu


{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
Ništa bez volje
Kuden i Reiki Rad Uživo
Odradite odrade kroz meditacije
>