Što znači ispravno

Autor: Danijel Salijević

10 lipnja, 2023

Select Dynamic field

Epizoda 475

Kroz moja učenja riječ ispravno i ispravnost se vrlo često ponavlja. Što zapravo to znači kada je praksa i tehnika u pitanju, te kako to ispravno izgleda, tema su ove podcast emisije

Ispravnost može biti jako iritantan pojam ukoliko niste sigurni ili ukoliko vam netko stalno trlja o nos da radite pogrešno. Isto tako, ovaj pojam je tema koja se izbjegava ukoliko sumnjate baš u tu ispravnost svojih postupaka.

Kada je reiki u pitanju, ta ispravnost je preduvjet da se postignu rezultati, pa je i više nego bitno da se zna što je ispravno te da kroz svoj rad težimo takvom ispravnom djelovanju.

Ispravno

U početku to bude malo teže, no kroz trening i stalnu korekciju doći ćete do prakse koja bude ispravna, snažna i uspješna.

Ta faza učenje kroz greške ne znači da nećete imati rezultata, ali će oni dolaziti sporije, što je ponovno jedan od razloga odustajanja od reiki prakse.

Vjerujem da će vam ova emisija dati dodatne smjernice i odgovore na putu postizanja vaše ispravnost

Naučiti ćete

  • Zašto ljude smeta riječ ispravno
  • Kako ispravno raditi reiki
  • Na koji način i gdje se korigirati
  • Što je bitnije i od reiki tretmana kada je reiki u pitanju

Vi ste na redu - Pitam vas...

Koliko vam je zapravo teško izaći iz komocije u ispravan rad reiki tretmana - od fizičke položaja do strukture terapeuta?

Odgovorite u komentaru - klikni za komentar

Povežite se

O Reiki Dojo podcast showu

Rast je rezultat svakodnevnog i kontinuiranog rada. On se ne nasljeđuje već se uči, trenira i stvara. I baš prema tome vas vodimo i pokrećemo kroz ovaj Reiki Dojo podcast show..

Danijel Salijević internacionalni je reiki majstor učitelj, predavač i mentor. Podučava reiki dugi niz godina te vas usmjerava prema uspješnom osobnom i poslovnom rastu.

Reiki Dojo podcast show sadrži obilje korisnih i zanimljivih audio - radijskih emisija. Družimo se u novim emisijama koje možete preslušavati dok šećete, vozite, opuštate se ili tražite motivacijske lekcije i naputke.

O podcast domaćinu

Moje ime je Danijel Salijević, reiki sam majstor učitelj, osnivač Reiki Dojo centra.

Reikijem se aktivno bavim svakodnevno već više od 17 godina, a od 2008. godine djelujem kao aktivan Reiki majstor  učitelj. Uglavnom podučavam u Hrvatskoj i zemljama europske regije, iako mi studenti dolaze iz cijelog svijeta. Tečajeve reikija održavam po cijelom svijetu, a prilikom posjeta Japanu održavam i reiki tečajeve u podnožju Kurame.

Osnivač sam Reiki Dojo centra i volim reći da sam doživotni student reikija. Moj jedini (osobni i profesionalni) životni put je reiki i pokušaj očuvanja njegove tradicije, odnosa i stava prema reikiju kao vještini i tehnici, te poboljšanja ugleda reikija koji je ozbiljno narušen modernim pristupom stvaranja novih verzija ovih tehnika. Pogotovo danas u Europi.

Donacija (#94)


Sviđa ti se? Reci hvala donacijom


Želite li donirati uplatom na IBAN račun - kliknite ovdje za uputu


{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
Odradite odrade kroz meditacije
Nije sve reiki
>