Što ste sve pustili da uđe?

Autor: Danijel Salijević

11 veljače, 2024

Select Dynamic field

Danas ćemo se pozabaviti jednom od osnovnih uputa reikija koje dobivate već u prvim učenjima na prvom stupnju reikija, a to je razumijevanje i upravljanje energijama koje pozivamo u naš život.

Važno je shvatiti da svjestan ili nesvjestan odabir energija koje dozvoljavamo da utječu na naš život ima dubok utjecaj na našu stvarnost. Jer u oba slučaja, mi smo ti koji su dozvolili njihovu aktivnost u našemu životu.

Kako pozvati energiju u svoj život

Energija koju pozivate u svoj život jest energija koja vam je dostupna i koja već postoji u vašem okruženju. Ona dolazi s ljudima, okolinom i prirodom u kojoj se nalazite - kako ljudi, tako i mjesta.

Kroz svjesno otvaranje prema određenim vrstama energija, dozvoljavate da one oblikuju vaš život. To se može dogoditi kroz misli, namjere, osjećaje, ali i kroz nesvijesne obrasce ponašanja. Tada takva dozvola stvara nesvjesno otvaranje kroz razne programe i navike, no u svakom slučaju to je otvaraanje. a ako otvorite nekome vrata, taj netko će i ući.

Preuzimanje odgovornosti

Važno je stoga preuzeti odgovornost za energije koje se nalaze u vašemu životu - bilo one pozitivne energije ili negativne energije. To ne stvara dežurnog krivca, već nas osvješćuje na našu sposobnost kreiranja dozvola, ali i zabrana za prisutnost negativne energije u našem životu.

Svjesnim prepoznavanjem i otpuštanjem negativnih energija, otvaramo prostor za pozitivne promjene i željene energije.

Kako možemo izmijeniti energije u našem životu

Promjena počinje sa sviješću i namjerom. Prakticiranjem reikija, usmjeravamo pozitivne energije prema sebi i drugima, čime postupno mijenjamo kvalitetu energija koje nas okružuju. Vježbe disanja, meditacija i vizualizacija alati su koji nam mogu pomoći u ovom procesu.

Uklanjanje našeg naviknutog djelovanja na automatizaciji, kroz programe i navike koje smo usvojili. Prisutnost ide pod ruku svjesnosti- a ako sada vidim, tada i sada mogu djelovati.

Možete i koristit afirmaciju:

Ne dopuštam neželjenim, nepoznatim i negativnim energijama, da ulaze, upravljaju i ispunjuju moj život bez moje svjesnosti i dozvole.

Donacija (#94)


Sviđa ti se? Reci hvala donacijom


Želite li donirati uplatom na IBAN račun - kliknite ovdje za uputu


{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
Aktivnošću protiv burnouta
>