Što nakon reiki tretmana

Autor: Danijel Salijević

24 lipnja, 2023

Select Dynamic field

Epizoda 477

Primili ste reiki tretman. Možda uživo, možda na daljinu. I što sada? Što učiniti kada primite  reiki tretman, kako se ponašati nakon reiki tretmana, te što je ono što se preporuča učiniti nakon reiki tretmana?

Evo nekoliko savjeta o tome što učiniti nakon primanja reiki tretmana:

1. Odmorite se: Nakon primanja reiki tretmana, važno je da se odmorite i ostanete u položaju u kojem ste primili tretman kako bi tijelo imalo vremena vratiti se u normalno stanje.

2. Slušajte svoje tijelo: Važno je slušati potrebe svog tijela za hranom, odmorom ili aktivnošću te se baviti umirujućim praksama poput meditacije ili vježbi disanja.

3. Pijte vodu: Pijenje vode nakon tretmana može pomoći u integraciji energije u tijelo. Reiki tretman nas podiže u vibraciji što nije uvijek najfunkcionalnije stanje na fizičkoj raztini.

4. Izbjegavajte nagla kretanja: Ako ste primili tretman uživo, izbjegavajte nagla kretanja kako biste izbjegli moguće nuspojave.

5. Pokrijte se ako osjetite hladnoću: Tijekom tretmana možete osjetiti hladnoću zbog povećane vibracije, pa je važno pokriti se ako je potrebno.

Ukratko, važno je slušati svoje tijelo i dati mu vrijeme i njegu koju treba nakon reiki tretmana.

Reiki tretman

Želite naučiti pprimati reiki tretman? Klikni na ovaj tekst - Kako se prima reiki tretman

Naučiti ćete

  • Što je najbolje učiniti nakon reiki tretmana
  • Što se dešava s vama kroz reiki tretman
  • Zašto se pije voda nakon tretmana
  • Koje aktivnosti su preporučene nakon reiki tretmana

Vi ste na redu - Pitam vas...

Koje su vaše aktivnosti nakon reiki tretmana?

Odgovorite u komentaru - klikni za komentar

Povežite se

Sljedeća epizoda:

O Reiki Dojo podcast showu

Rast je rezultat svakodnevnog i kontinuiranog rada. On se ne nasljeđuje već se uči, trenira i stvara. I baš prema tome vas vodimo i pokrećemo kroz ovaj Reiki Dojo podcast show..

Danijel Salijević internacionalni je reiki majstor učitelj, predavač i mentor. Podučava reiki dugi niz godina te vas usmjerava prema uspješnom osobnom i poslovnom rastu.

Reiki Dojo podcast show sadrži obilje korisnih i zanimljivih audio - radijskih emisija. Družimo se u novim emisijama koje možete preslušavati dok šećete, vozite, opuštate se ili tražite motivacijske lekcije i naputke.

O podcast domaćinu

Moje ime je Danijel Salijević, reiki sam majstor učitelj, osnivač Reiki Dojo centra.

Reikijem se aktivno bavim svakodnevno već više od 17 godina, a od 2008. godine djelujem kao aktivan Reiki majstor  učitelj. Uglavnom podučavam u Hrvatskoj i zemljama europske regije, iako mi studenti dolaze iz cijelog svijeta. Tečajeve reikija održavam po cijelom svijetu, a prilikom posjeta Japanu održavam i reiki tečajeve u podnožju Kurame.

Osnivač sam Reiki Dojo centra i volim reći da sam doživotni student reikija. Moj jedini (osobni i profesionalni) životni put je reiki i pokušaj očuvanja njegove tradicije, odnosa i stava prema reikiju kao vještini i tehnici, te poboljšanja ugleda reikija koji je ozbiljno narušen modernim pristupom stvaranja novih verzija ovih tehnika. Pogotovo danas u Europi.

Donacija (#94)


Sviđa ti se? Reci hvala donacijom


Želite li donirati uplatom na IBAN račun - kliknite ovdje za uputu


{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
Aktivnošću protiv burnouta
>