18 kolovoza

Što možemo s trećim stupnjem reikija

Podcast

0  K omentara

Treći stupanj reikija je jedan vrlo veliki iskorak u rastu reiki aspiranta. Ovaj stupanj donosi majstorstvo ali  možda i najveću fazu učenja. Uz sva majstorska znanja, nove simbole, nova znanja, spoznaje i dimenzije, ovo je korak koji će vas i vaš put definirati i kroz vaše osobno svijetlo.

Svaki stupanj donosi veći protok energije, veća znanja, mogućnosti, ovlasti i odgovornosti. Posebno sada, odgovornost majstora  je nešto što se na samom tečaju najduže objašnjava. Nije to upozorenje ili plašenje, to je preuzimanje u ruke, sudbine ljudi koji vas prate, koji od vas uče ili uz vas rastu.

I tako, svaka objava, svaka namjera, svaka misao dobivaju novu dimenziju.

Ovo je stupanj i velikog ponavljanja. Ponavlja se sve iz prošlih stupnjeva, iskustva, rada. Izgrađujete sebe kao kvalitetnog majstora kako biste mogli danas sutra postati i kvalitetan učitelj.

U ovoj epizodi pričam o odgovornosti, o preduvjetima za majstorstvo unutar Reiki Dojo škole te objašnjavam zbog čega naši majstori imaju dobru reputaciju u svijetu.

O autoru 

Danijel Salijević

Danijel Salijević, internacionalni reiki majstor učitelj Usui i Karuna sistema, osnivač Reiki Dojo škole. Reikijem se bavim profesionalno već 15 godina i u svom radu ljudskost, pristupačnost i prenošenje znanja su glavne moje karakteristike.

Moglo bi vas zanimati

Krećemo u novu avanturu – Reiki Dojo Trening Centar

Kako smiriti svoje misli

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

I u 2021. uz
Reiki Dojo Centar


Prijavi se na našu mailing listu za 2021. godinu

>
Malcare WordPress Security