• Home
  • Blog
  • Što možemo s trećim stupnjem reikija

18 kolovoza, 2020

Što možemo s trećim stupnjem reikija

Danijel Salijević

Treći stupanj reikija je jedan vrlo veliki iskorak u rastu reiki aspiranta. Ovaj stupanj donosi majstorstvo ali  možda i najveću fazu učenja. Uz sva majstorska znanja, nove simbole, nova znanja, spoznaje i dimenzije, ovo je korak koji će vas i vaš put definirati i kroz vaše osobno svijetlo.

Svaki stupanj donosi veći protok energije, veća znanja, mogućnosti, ovlasti i odgovornosti. Posebno sada, odgovornost majstora  je nešto što se na samom tečaju najduže objašnjava. Nije to upozorenje ili plašenje, to je preuzimanje u ruke, sudbine ljudi koji vas prate, koji od vas uče ili uz vas rastu.

I tako, svaka objava, svaka namjera, svaka misao dobivaju novu dimenziju.

Ovo je stupanj i velikog ponavljanja. Ponavlja se sve iz prošlih stupnjeva, iskustva, rada. Izgrađujete sebe kao kvalitetnog majstora kako biste mogli danas sutra postati i kvalitetan učitelj.

U ovoj epizodi pričam o odgovornosti, o preduvjetima za majstorstvo unutar Reiki Dojo škole te objašnjavam zbog čega naši majstori imaju dobru reputaciju u svijetu.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

O Danijelu

Danijel Salijević - internacionalni reiki majstor učitelj

Učitelj  Usui klasičnog Shiki Ryoho reiki sistema te Karuna Ryu reiki sistema, predavač, mentor, autor, osnivač Reiki Dojo škole te autor mnogih programa namijenjenih vašem boljitku.
Vaš je životni pratitelj, posvećen u namjeri da pomogne ljudima pronaći lakši, uspješniji i sretniji put.

Javite mu se, naučite reiki i konačno ostvarite svoje ciljeve.

>

Podrška

Prijava problema
Email
Telegram telegram
Fluent Forms fluent_forms
WhatsApp whatsapp
chat