Što mogu danas, učiniti za sebe

Autor: Danijel Salijević

9 listopada, 2020

Select Dynamic field

Događaju li se loše stvari u našim životima? One manje lijepe? Nimalo željene?

Naravno da da. Čak se ponekad i zapitamo : Zašto baš nama? Čime smo to zavrijedili? Ima li uskoro neko vrijeme pomaka na bolje i za mene?

Ovo su česta pitanja koja slušam na konzultacijama. I iako odgovor najčešće nije ono što bi ljudi očekivali, put dokazivanja točnosti naše snage i mogućnosti kreiranja života još je teži.

Ponekad je to čak i nemoguća misija. Posebno danas kada se mnogima puno toga okrenulo naglavačke.

Promjene načina života, drastični utjecaji na naša planirana putovanja, na naše zdravlje pa čak i primanja, samo su mali dio spiska koje ovo izazovno vrijeme donosi.

I ima i ovdje poruka. Skrivena snaga i lekcija, no ovaj put i ne bih o njima. Ovaj put, volio bih apelirati na vas, da u ovom trenutku pa nadalje odaberete djelovanje u pozitivnom i svjetlosti.

To nema veze s onim što vam se dešava. To nema veze s koronom. S politikom. S vašim susjedima ili nepravdom koja se nadvila možda nad vaš život.

Ovo ima veze isključivo s vašim osobnim svemirom i s vašom odlukom da ćete djelovati u ispravnosti. Da ćete se što manje ljutiti i brinuti. Da ćete danas učiniti nešto za sebe, da to nešto bude korak prema boljem. Za vas. U svom životu. U svom osobnom svemiru.

Pustimo sad globalne pokrete i prepucavanja. Na nama je da učinimo tu malu promjenu. Najvažnija stvar je da u tom vašem djelovanju ne povrijedite ni jedno živo biće.

Dakle, odaberite danas učiniti nešto za sebe. A ako imate znanja i mogućnosti, učinite to tako da pozitivno utječe i na druga živa bića. Nedavno mi se javio jedan gospodin koji prati moj rad i kaže: Moj život je bez sreće i radosti.
A ja znam da nije. Znam da i on može, baš kao i vi, bolje, kvalitetnije i s više sreće.

Okrenimo se stvarima koje nas raduju, koje nas izgrađuju, koje nas motiviraju i nose. To je ono malo marljivog svakodnevnog rada koje nas izgrađuje i omogućuje nam biti u iskrenom poštovanju, snažnoj zahvalnosti, bez brige i ljutnje - kroz život po reiki načelima.

I da, možda to neće nahraniti gladna usta, ni platiti račune, no promijenit će energiju koja nastaje kada se pogledate u zrcalo. Te malo pomalo, donijeti onu razliku koja će vas i nositi i hraniti i koju ćete u radosti živjeti.

Donacija (#94)


Sviđa ti se? Reci hvala donacijom


Želite li donirati uplatom na IBAN račun - kliknite ovdje za uputu


{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
Aktivnošću protiv burnouta
>