• Home
  • Blog
  • Što mogu danas, učiniti za sebe

9 listopada, 2020

Što mogu danas, učiniti za sebe

Danijel Salijević

Događaju li se loše stvari u našim životima? One manje lijepe? Nimalo željene?

Naravno da da. Čak se ponekad i zapitamo : Zašto baš nama? Čime smo to zavrijedili? Ima li uskoro neko vrijeme pomaka na bolje i za mene?

Ovo su česta pitanja koja slušam na konzultacijama. I iako odgovor najčešće nije ono što bi ljudi očekivali, put dokazivanja točnosti naše snage i mogućnosti kreiranja života još je teži.

Ponekad je to čak i nemoguća misija. Posebno danas kada se mnogima puno toga okrenulo naglavačke.

Promjene načina života, drastični utjecaji na naša planirana putovanja, na naše zdravlje pa čak i primanja, samo su mali dio spiska koje ovo izazovno vrijeme donosi.

I ima i ovdje poruka. Skrivena snaga i lekcija, no ovaj put i ne bih o njima. Ovaj put, volio bih apelirati na vas, da u ovom trenutku pa nadalje odaberete djelovanje u pozitivnom i svjetlosti.

To nema veze s onim što vam se dešava. To nema veze s koronom. S politikom. S vašim susjedima ili nepravdom koja se nadvila možda nad vaš život.

Ovo ima veze isključivo s vašim osobnim svemirom i s vašom odlukom da ćete djelovati u ispravnosti. Da ćete se što manje ljutiti i brinuti. Da ćete danas učiniti nešto za sebe, da to nešto bude korak prema boljem. Za vas. U svom životu. U svom osobnom svemiru.

Pustimo sad globalne pokrete i prepucavanja. Na nama je da učinimo tu malu promjenu. Najvažnija stvar je da u tom vašem djelovanju ne povrijedite ni jedno živo biće.

Dakle, odaberite danas učiniti nešto za sebe. A ako imate znanja i mogućnosti, učinite to tako da pozitivno utječe i na druga živa bića. Nedavno mi se javio jedan gospodin koji prati moj rad i kaže: Moj život je bez sreće i radosti.
A ja znam da nije. Znam da i on može, baš kao i vi, bolje, kvalitetnije i s više sreće.

Okrenimo se stvarima koje nas raduju, koje nas izgrađuju, koje nas motiviraju i nose. To je ono malo marljivog svakodnevnog rada koje nas izgrađuje i omogućuje nam biti u iskrenom poštovanju, snažnoj zahvalnosti, bez brige i ljutnje - kroz život po reiki načelima.

I da, možda to neće nahraniti gladna usta, ni platiti račune, no promijenit će energiju koja nastaje kada se pogledate u zrcalo. Te malo pomalo, donijeti onu razliku koja će vas i nositi i hraniti i koju ćete u radosti živjeti.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

O Danijelu

Danijel Salijević - internacionalni reiki majstor učitelj

Učitelj  Usui klasičnog Shiki Ryoho reiki sistema te Karuna Ryu reiki sistema, predavač, mentor, autor, osnivač Reiki Dojo škole te autor mnogih programa namijenjenih vašem boljitku.
Vaš je životni pratitelj, posvećen u namjeri da pomogne ljudima pronaći lakši, uspješniji i sretniji put.

Javite mu se, naučite reiki i konačno ostvarite svoje ciljeve.

>

Podrška

Prijava problema
Email
Telegram telegram
Fluent Forms fluent_forms
WhatsApp whatsapp
chat