Snažni početak

Autor: Danijel Salijević

6 siječnja, 2024

Select Dynamic field

Epizoda 496, Sezona 8

Svoje putovanje prema unutarnjem miru i samopomoći možete započeti koristeći reiki tehniku, koja seže duboko u japansku tradiciju i nudi brojne blagodati za tijelo, um i duh. U najnovijoj epizodi Reiki Dojo podcasta, dijelim svoje iskustvo boravka u Japanu i istražujem veze između energije, postizanja uspjeha i primjene reiki tehnike.

Govorim o svojem putovanju u Japanu i očiglednoj povezanosti između događaja koji su se odvijali u zemlji i astroloških aspekata nove godine. Nakon turbulentnih događaja u Japanu, ukazujem i na važnost upućenosti u energije i njene povezanosti s ostvarivanjem ciljeva te kako se reiki može koristiti za postizanje unutarnjeg mira i rasta.

Iskustvo koje sam stekao putujući japanskim planinama i posjećujući energetska mjesta povezana s osnivačem reiki tehnike, Mikao Usuijem, pružilo mi je dublje razumijevanje tehnike i njenog utjecaja na ljudski duh što svakako i opširnije namjeravam podijeliti sa vama.

Kroz podcast, vam ukazujem i na svoje planove za nadolazeću godinu, u važnosti postavljanja ciljeva i aktivnog djelovanja u ostvarivanju istih.

Povežite se

O Reiki Dojo podcast showu

Rast je rezultat svakodnevnog i kontinuiranog rada. On se ne nasljeđuje već se uči, trenira i stvara. I baš prema tome vas vodimo i pokrećemo kroz ovaj Reiki Dojo podcast show..

Danijel Salijević internacionalni je reiki majstor učitelj, predavač i mentor. Podučava reiki dugi niz godina te vas usmjerava prema uspješnom osobnom i poslovnom rastu.

Reiki Dojo podcast show sadrži obilje korisnih i zanimljivih audio - radijskih emisija. Družimo se u novim emisijama koje možete preslušavati dok šećete, vozite, opuštate se ili tražite motivacijske lekcije i naputke.

O podcast domaćinu

Moje ime je Danijel Salijević, reiki sam majstor učitelj, osnivač Reiki Dojo centra.

Reikijem se aktivno bavim svakodnevno već više od 17 godina, a od 2008. godine djelujem kao aktivan Reiki majstor  učitelj. Uglavnom podučavam u Hrvatskoj i zemljama europske regije, iako mi studenti dolaze iz cijelog svijeta. Tečajeve reikija održavam po cijelom svijetu, a prilikom posjeta Japanu održavam i reiki tečajeve u podnožju Kurame.

Osnivač sam Reiki Dojo centra i volim reći da sam doživotni student reikija. Moj jedini (osobni i profesionalni) životni put je reiki i pokušaj očuvanja njegove tradicije, odnosa i stava prema reikiju kao vještini i tehnici, te poboljšanja ugleda reikija koji je ozbiljno narušen modernim pristupom stvaranja novih verzija ovih tehnika. Pogotovo danas u Europi.

Donacija (#94)


Sviđa ti se? Reci hvala donacijom


Želite li donirati uplatom na IBAN račun - kliknite ovdje za uputu


{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
Reiki vodiči
Mir je uz reiki dostupan svima
>