Sad sve znam

Autor: Danijel Salijević

16 svibnja, 2020

Sad sve znam - DanCast 211


Koliko je potrebno da naučite neku tehniku ili disciplinu? Koliko je potrebno da npr naučite tehniku poput reikija. Do kada i gdje učiti? Ovo su tematike ove 211 podcast emisije pod nazivom “Sad sve znam”


Osobno razumijem situacije u kojima učenik dođe u situaciju kroz koju ne dobije znanje ili kad se odrađuje i uče neko toliko mehaničko znanje da se tu više ništa ne može novog naučiti, ali i takva stanja su uvijek privremena jer razvoj, tehnologija, znanja i načini rada uz razvoj čovječanstva zahtijevaju da ih implementiramo ili da daleko zaostanemo.

Mnogi su u takvom stavu- meni to ne treba zaostali i u ovom vremenu korone. Dugo kaskajući za kolegama koji su bili educirani i spremni na usvajanja novih znanja.

Da, spremni- jer ima mnogih koji i ne žele.

Ja učim još danas. Smatram da u mnogim tajnim učenjima i školama postoji još mnogo neistraženog.
Moje učenje danas obuhvaća puno povijesti jer nas ona uči procesima, za ali i prije vremena reikija. Vremenom uvidimo toliko dubine u samo jednoj korištenoj riječi poput "zahvalnost" kroz koju u pravom uvidu i spoznaji možete pomoći u svom radu u rastu tisućama.

I takvih dragulja samo unutar reikija ima na stotine.

A gdje je sve ostalo u životu.


p.s. skinite i instalirajte aplikaciju Podcast Republic pa me tamo ispratite.

Preslušaj emisiju

GOSTUJTE U EMISIJAMA

Snimite svoje mišljenje, osvrt, kritiku, prijedlog ili pohvalu na naš podcast kanal i ja ću objaviti vašu snimku. Tako ćete postati i gosti u mojoj 200toj epizodu.

Snimku možete snimiti na linku ispod:

https://reiki-dojo.net/glasno/

U emisiji smo spominjali

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>