16 travnja, 2022

Reiki za ljubav

Danijel Salijević

Reiki tretmani za ljubav, baš kada je reiki u pitanju, tretmani su za iscjeljenje naše esencije te u Reiki Dojo centru, periodično poklanjamo baš ovakve tretmane.

Ljubav u svojoj prirodi koju nas uči i stanjima koja stvara, spada u jedan od tri dragulja reikija. Kao takva, nešto je što je rezultat marljive reiki prakse jer nas ispunjava, ali i pokreće kroz svoju prirodu prema daljnjem rastu i razvoju.

U ovoj emisiji objasnit ću vam koji su preduvjeti za ljubav. Jer ako te preduvjete ne ispunite, tada ste u nemogućnosti ostvariti istu. U onoj najčišćoj iskrenoj prirodi. ljubavi. Možete pročitati o ovoj tematici i u našoje meisji na temu: Kako pronaći idealnog parnera

Ljubav u životu

Ljubav ljudi traže od pamtivijeka. I oduvijek ta potraga, ako nije ispravna troši naše osobne resurse i snagu te tako, ono što ostaje, postaje preslabo za funkcionalnost te smo tada podložni manipulacijama i drami.

Razlog je dakle gubitak energije koja nam omogućava da zdravo funkcioniramo i na fizičkoj, emocionalnoj i mentalnoj razini. Na sreću, radi se o gubitku energije, te je to nešto što se s reikijem može brzo sanirati, te vas ponovno dovesti u stanje u kojem ćete funkcionirati kroz zdrave emocije i mental

Gubitak i tuga

Tuga je mjerilo ljubavi

Ponekada dođemo u životu u stanje kada izgubimo dragu osobu. Bez obzira radi li se o prekidu ili o smrti, ovi trenutci ispunjeni su bolom i tugom. 

I dok je tuga nešto što nikada neće nestati jer je mjerilo naše ljubavi, bol je ponovno nešto što vrijeme može ublažiti, a reiki ubrzati taj proces te maknuti pritisak i neželjena stanja emocija i uma. 

Kada je reiki u pitanju, reiki tretmani za ljubav  mogu nam pomoći u situacijama kada je ljubav u našem životu u pitanju, no zapamtite jedno - ne može nekoga dovući u vaš život.

Reiki je energija, koja da bi djelovala, treba imati dozvolu primatelja te u ni jednom drugom slučaju neće utjecati na njega. Jednostavno takvi tretmani neće djelovati. Stoga, planirate li si odraditi tretmane za ljubav, ne zaboravite da ste vi taj najvažniji dio gdje treba raditi. 

Tada osvješćivanje, privlačenje i osnaživanje ljubavi u vama  i vašem postojanju ima najkvalitetnije rezultate. Tada ste otvoreni i tada je moguće postići željene rezultate.

S vama u prvom planu, ne s osobom koju želite privući.

Reiki tretmani za ljubav mogu se naručiti kod mene kroz individualni pristup (preporuka minimalno 3 tretmana) ili se mogu, kao poklon, realizirati ukoliko ste prijavljeni na našu mailing listu.

Jednom prijavljeni, šaljemo pozivnice za sve grupne reiki tretmane koje radimo te se bez obaveza možete prijaviti na iste.

Kliknite ovdje i prijavite se ukoliko miste na našoj mailing listi.

Povezani postevi

Odgađanje

Odgađanje

Mir nije tišina

Mir nije tišina

About the author 

Danijel Salijević

Danijel Salijević, internacionalni reiki majstor učitelj Usui i Karuna sistema, osnivač Reiki Dojo škole.
Reikijem se bavim profesionalno već 15 godina i u svom radu ljudskost, pristupačnost i prenošenje znanja su glavne moje karakteristike.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>
Reiki Dojo

Reiki Dojo

Dostupni smo i kroz servise ispod

Trenutačno nismo dostupni

Podrška

Reiki Dojo
Pozdrav, dostupni smo kroz servise ispod.
Kliknite na željeni servis ispod
chat