Reiki u sportu

Autor: Danijel Salijević

4 ožujka, 2023

Select Dynamic field

Epizoda 461

Oporavak sportaša

Sasvim je logično da ako se povrijedite da vam slijedi dug period oporavka. No, ako primite reiki terapiju, ovaj oporavak drastično se skraćuje. I baš ovo su prepoznali sportaši kao jednu od za njih najvažnijih benefita. A to je samo jedna od stavki za kojom sportaši posežu.

Ako slomite ruku i umjesto 4 do 6 tjedana, vi taj gips nosite 14 do 21 dana ili ako se bavite sportom, te saznate da postoji nešto što miče umor, pohabanost i povrede i stres - zasigurno ćete htjeti znati što je to što donosi ovakve rezultate.

A odgovor na to je reiki i reiki terapije.

Reiki kao tehnika je poznat kao učinkovita metoda koja miče stres, ubrzava regeneraciju i oporavak. U velikoj većini slučajeva, grubo sažeto, ovo je ono što svaki sportaš danas treba.

Ozljede u sportu

Oporavak za sportaše

Povrede su svakodnevna pojavnost, a zapravo ozljede u sportu su i više nego učestalost. Toliko da se već u nekim sportovima (rukomet npr) i unaprijed očekuju. U mnogo slučajeva, taj sportaš ulazi na sportsko borilište u nadi da će sve proći u najboljem redu i da će susret ili natjecanje završiti bez posljedica i povreda.

Baš zbog toga, reiki za sportaše je nešto što je zlata vrijedna tehnika.

Ne samo da dovodi do brzog oporavka, već taj oporavak za sportaše uklanja i umor, skraćuje vrijeme potrebno za reset i priprema tijelo, um i emocije na sportski susret.

Reiki za profi sportaše

Danas postoje mnogi profesionalni sportaši koji su i naučili reiki, te ga aktivno koriste, te su ne jednom, rekli mi da im je taj odrađeni reiki tečaj stvorio novu podlogu njihovog profesionalnog rada.

Oni koji ne stignu učiti, još uvijek mogu angažirati svog “osobnog reiki majstor-terapeuta” te tako imati stalnu podršku kada god zatrebaju asistenciju majstora, bez obzira gdje se nalazili.

Reiki je tehnika koja radi s istoimenom energijom, a zapravo ta tehnika ubrzava vraćanja našeg tijela u idealno stanje na fizičkom, emocionalnom i mentalnom polju.

To zbog toga ne pokriva samo fizičke asistencije, oporavak i regeneracije, već pokriva i mentalne pripreme i stanja boljeg fokusa, bistrine, koncentracije i reakcije.

Isprobajte reiki tretmane kroz reiki terapiju i ako ste sportaš, uvjerit ćete se kako vam reiki u sportu i u vašem slučaju postaje jedan od top saveznika kojem ćete se s radošću vraćati.

Naučiti ćete

  • Kako reiki utječe na povrede
  • Zbog čega sportaši vole reiki
  • Reiki u profesionalnom sportu
  • Kako vam reiki majstor može pomoći na daljinu
  • Kako isprobati reiki tretmane

Vi ste na redu - Pitam vas...

Jeste li kao sportaš imali priliku uvidjeti i isprobati benefite reikija uz aktivno bavljenje sportom?

Odgovorite u komentaru - klikni za komentar

Povežite se

Sljedeća epizoda:

O Reiki Dojo podcast showu

Rast je rezultat svakodnevnog i kontinuiranog rada. On se ne nasljeđuje već se uči, trenira i stvara. I baš prema tome vas vodimo i pokrećemo kroz ovaj Reiki Dojo podcast show..

Danijel Salijević internacionalni je reiki majstor učitelj, predavač i mentor. Podučava reiki dugi niz godina te vas usmjerava prema uspješnom osobnom i poslovnom rastu.

Reiki Dojo podcast show sadrži obilje korisnih i zanimljivih audio - radijskih emisija. Družimo se u novim emisijama koje možete preslušavati dok šećete, vozite, opuštate se ili tražite motivacijske lekcije i naputke.

O podcast domaćinu

Moje ime je Danijel Salijević, reiki sam majstor učitelj, osnivač Reiki Dojo centra.

Reikijem se aktivno bavim svakodnevno već više od 17 godina, a od 2008. godine djelujem kao aktivan Reiki majstor  učitelj. Uglavnom podučavam u Hrvatskoj i zemljama europske regije, iako mi studenti dolaze iz cijelog svijeta. Tečajeve reikija održavam po cijelom svijetu, a prilikom posjeta Japanu održavam i reiki tečajeve u podnožju Kurame.

Osnivač sam Reiki Dojo centra i volim reći da sam doživotni student reikija. Moj jedini (osobni i profesionalni) životni put je reiki i pokušaj očuvanja njegove tradicije, odnosa i stava prema reikiju kao vještini i tehnici, te poboljšanja ugleda reikija koji je ozbiljno narušen modernim pristupom stvaranja novih verzija ovih tehnika. Pogotovo danas u Europi.

Donacija (#94)


Sviđa ti se? Reci hvala donacijom


Želite li donirati uplatom na IBAN račun - kliknite ovdje za uputu


{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
Aktivnošću protiv burnouta
>