14 rujna, 2021

Reiki senzacije

Danijel Salijević

Reiki senzacije su uvijek zanimljiva tema kod svih koji primaju ili rade tretman. Pitanja poput: A što si ti osjetio?

A znate li što ste zapravo osjetili?

Često primjećujem da su ljudi fascinirani i oduševljeni što su osjetili nešto posebno. I neću lagati. Lijep je osjećaj osjetiti nešto drugačije.

Vidjeti kroz vlastito iskustvo da postoje drugačiji načini, pa i tehnike poput reikija koje nam omogućavaju da na drugačiji način pristupimo i rješavamo naše probleme.

Reiki senzacije su individualno iskustvo

U ovoj emisiji osvrnuo sam se na tri najčešće reiki senzacije kod primanja i davanja reiki tretmana. Da, podjednako ih osjećaju i reiki terapeuti kao i primatelji. I to su toplina, trnci i reiki vjetar.

Dok se reiki vjetar javlja najčešće nakon reiki tretmana, iako se može desiti i tijekom tretmana kada vas reiki terapeut zamoli da promijenite položaj, toplina i trnci su nešto što je prisutno tijekom skoro svakog reiki tretmana.
Ovisno o intenzitetu reiki senzacija, vaš će terapeut znati prilagoditi svoj tretmanNo na temelju istih, znati će i  interpretirati što se dešava u vašem tijelu To može biti još jedna vrijedna uputa na putu postizanja zdravlja, cjelovitosti ili zacrtanog.

U svakom slučaju, saznat ćete više u samoj 391 podcast epizodi a možete preslušati i stariju 58 podcast epizodu na ovu temu pod nazivom "Senzacije".

Reiki senzacije prisutne su kod svakog reiki tretmana
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

O Danijelu

Danijel Salijević - internacionalni reiki majstor učitelj

Učitelj  Usui klasičnog Shiki Ryoho reiki sistema te Karuna Ryu reiki sistema, predavač, mentor, autor, osnivač Reiki Dojo škole te autor mnogih programa namijenjenih vašem boljitku.
Vaš je životni pratitelj, posvećen u namjeri da pomogne ljudima pronaći lakši, uspješniji i sretniji put.

Javite mu se, naučite reiki i konačno ostvarite svoje ciljeve.

>

Podrška

Prijava problema
Email
Telegram telegram
Fluent Forms fluent_forms
WhatsApp whatsapp
chat