Reiki senzacije

Autor: Danijel Salijević

14 rujna, 2021

Select Dynamic field

Reiki senzacije su uvijek zanimljiva tema kod svih koji primaju ili rade tretman. Pitanja poput: A što si ti osjetio?

A znate li što ste zapravo osjetili?

Često primjećujem da su ljudi fascinirani i oduševljeni što su osjetili nešto posebno. I neću lagati. Lijep je osjećaj osjetiti nešto drugačije.

Vidjeti kroz vlastito iskustvo da postoje drugačiji načini, pa i tehnike poput reikija koje nam omogućavaju da na drugačiji način pristupimo i rješavamo naše probleme.

Reiki senzacije su individualno iskustvo

U ovoj emisiji osvrnuo sam se na tri najčešće reiki senzacije kod primanja i davanja reiki tretmana. Da, podjednako ih osjećaju i reiki terapeuti kao i primatelji. I to su toplina, trnci i reiki vjetar.

Dok se reiki vjetar javlja najčešće nakon reiki tretmana, iako se može desiti i tijekom tretmana kada vas reiki terapeut zamoli da promijenite položaj, toplina i trnci su nešto što je prisutno tijekom skoro svakog reiki tretmana.
Ovisno o intenzitetu reiki senzacija, vaš će terapeut znati prilagoditi svoj tretmanNo na temelju istih, znati će i  interpretirati što se dešava u vašem tijelu To može biti još jedna vrijedna uputa na putu postizanja zdravlja, cjelovitosti ili zacrtanog.

U svakom slučaju, saznat ćete više u samoj 391 podcast epizodi a možete preslušati i stariju 58 podcast epizodu na ovu temu pod nazivom "Senzacije".

Reiki senzacije prisutne su kod svakog reiki tretmana

Donacija (#94)


Sviđa ti se? Reci hvala donacijom


Želite li donirati uplatom na IBAN račun - kliknite ovdje za uputu


{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
Raspršena energija
>
Malcare WordPress Security