14 rujna, 2021

Reiki senzacije

Danijel Salijević

Reiki senzacije su uvijek zanimljiva tema kod svih koji primaju ili rade tretman. Pitanja poput: A što si ti osjetio?

A znate li što ste zapravo osjetili?

Često primjećujem da su ljudi fascinirani i oduševljeni što su osjetili nešto posebno. I neću lagati. Lijep je osjećaj osjetiti nešto drugačije.

Vidjeti kroz vlastito iskustvo da postoje drugačiji načini, pa i tehnike poput reikija koje nam omogućavaju da na drugačiji način pristupimo i rješavamo naše probleme.

Reiki senzacije su individualno iskustvo

U ovoj emisiji osvrnuo sam se na tri najčešće reiki senzacije kod primanja i davanja reiki tretmana. Da, podjednako ih osjećaju i reiki terapeuti kao i primatelji. I to su toplina, trnci i reiki vjetar.

Dok se reiki vjetar javlja najčešće nakon reiki tretmana, iako se može desiti i tijekom tretmana kada vas reiki terapeut zamoli da promijenite položaj, toplina i trnci su nešto što je prisutno tijekom skoro svakog reiki tretmana.
Ovisno o intenzitetu reiki senzacija, vaš će terapeut znati prilagoditi svoj tretmanNo na temelju istih, znati će i  interpretirati što se dešava u vašem tijelu To može biti još jedna vrijedna uputa na putu postizanja zdravlja, cjelovitosti ili zacrtanog.

U svakom slučaju, saznat ćete više u samoj 391 podcast epizodi a možete preslušati i stariju 58 podcast epizodu na ovu temu pod nazivom "Senzacije".

Reiki senzacije prisutne su kod svakog reiki tretmana

Povezani postevi

Odgađanje

Odgađanje

Mir nije tišina

Mir nije tišina

About the author 

Danijel Salijević

Danijel Salijević, internacionalni reiki majstor učitelj Usui i Karuna sistema, osnivač Reiki Dojo škole.
Reikijem se bavim profesionalno već 15 godina i u svom radu ljudskost, pristupačnost i prenošenje znanja su glavne moje karakteristike.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>
Reiki Dojo

Reiki Dojo

Dostupni smo i kroz servise ispod

Trenutačno nismo dostupni

Podrška

Reiki Dojo
Pozdrav, dostupni smo kroz servise ispod.
Kliknite na željeni servis ispod
chat