12 rujna

Reiki se ne nudi

0  komentara

Važno životno pravilo jest da nam dolazi Ono čemu se otvaramo. No osoba se otvara kroz osobni izbor i potrebu, pa i želju, ne kroz želje drugih ili potrebe drugih da mi budemo drukčiji.

Jedna od vječnih polemika i kamena spoticanja jest pravilo da se reiki ne nudi. Zašto? Što sada? Kako raditi? O tome vam kroz praktične i upotrebljive savjete govorim u ovoj podcast emisiji.

Kada se osoba ne otvori, ne prima kvalitetno ili ne prima nikako. Ni reiki nije različit u djelovanju, s tom razlikom da ako osoba unutar svog uma ne želi primiti reiki, ne postoji terapeut na svijetu koji će reikijem uspješno tretirati takvu osobu.

Stoga, da bi osoba kroz svoje djelovanje i potrebu došla, zatražila i tako otvorena primila reiki tretman, reiki ne nudimo.

No to nije kočnica za vaš rad. Posebno ako planirate (polu)profesionalno raditi reiki. Što možete i koji su najbolji načini da radite, a ne nudite, saznajte u ovoj 253. emisiji u serijalu Uspjeh se uči.

O autoru 

Danijel Salijević

Danijel Salijević, internacionalni reiki majstor učitelj Usui i Karuna sistema, osnivač Reiki Dojo škole. Reikijem se bavim profesionalno već 15 godina i u svom radu ljudskost, pristupačnost i prenošenje znanja su glavne moje karakteristike.

Moglo bi vas zanimati

Život bez greške

Život bez greške

Povjerenje

Povjerenje

Pronaći više vremena

Pronaći više vremena
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

I u 2021. uz
Reiki Dojo Centar


Prijavi se na našu mailing listu za 2021. godinu

>
Reiki Dojo

Reiki Dojo

Javljamo se u prvom slobodnom terminu.

Trenutačno nismo dostupni

Contact Us

Reiki Dojo
Pozdrav
Dobro došli na Reiki Dojo chat.
Kako vam možemo pomoći?
Koristi sljedeće platforme:
chat
X