12 rujna, 2020

Reiki se ne nudi

Danijel Salijević

Važno životno pravilo jest da nam dolazi Ono čemu se otvaramo. No osoba se otvara kroz osobni izbor i potrebu, pa i želju, ne kroz želje drugih ili potrebe drugih da mi budemo drukčiji.

Jedna od vječnih polemika i kamena spoticanja jest pravilo da se reiki ne nudi. Zašto? Što sada? Kako raditi? O tome vam kroz praktične i upotrebljive savjete govorim u ovoj podcast emisiji.

Kada se osoba ne otvori, ne prima kvalitetno ili ne prima nikako. Ni reiki nije različit u djelovanju, s tom razlikom da ako osoba unutar svog uma ne želi primiti reiki, ne postoji terapeut na svijetu koji će reikijem uspješno tretirati takvu osobu.

Stoga, da bi osoba kroz svoje djelovanje i potrebu došla, zatražila i tako otvorena primila reiki tretman, reiki ne nudimo.

No to nije kočnica za vaš rad. Posebno ako planirate (polu)profesionalno raditi reiki. Što možete i koji su najbolji načini da radite, a ne nudite, saznajte u ovoj 253. emisiji u serijalu Uspjeh se uči.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

O Danijelu

Danijel Salijević - internacionalni reiki majstor učitelj

Učitelj  Usui klasičnog Shiki Ryoho reiki sistema te Karuna Ryu reiki sistema, predavač, mentor, autor, osnivač Reiki Dojo škole te autor mnogih programa namijenjenih vašem boljitku.
Vaš je životni pratitelj, posvećen u namjeri da pomogne ljudima pronaći lakši, uspješniji i sretniji put.

Javite mu se, naučite reiki i konačno ostvarite svoje ciljeve.

>