12 rujna, 2020

Reiki se ne nudi

Danijel Salijević

Važno životno pravilo jest da nam dolazi Ono čemu se otvaramo. No osoba se otvara kroz osobni izbor i potrebu, pa i želju, ne kroz želje drugih ili potrebe drugih da mi budemo drukčiji.

Jedna od vječnih polemika i kamena spoticanja jest pravilo da se reiki ne nudi. Zašto? Što sada? Kako raditi? O tome vam kroz praktične i upotrebljive savjete govorim u ovoj podcast emisiji.

Kada se osoba ne otvori, ne prima kvalitetno ili ne prima nikako. Ni reiki nije različit u djelovanju, s tom razlikom da ako osoba unutar svog uma ne želi primiti reiki, ne postoji terapeut na svijetu koji će reikijem uspješno tretirati takvu osobu.

Stoga, da bi osoba kroz svoje djelovanje i potrebu došla, zatražila i tako otvorena primila reiki tretman, reiki ne nudimo.

No to nije kočnica za vaš rad. Posebno ako planirate (polu)profesionalno raditi reiki. Što možete i koji su najbolji načini da radite, a ne nudite, saznajte u ovoj 253. emisiji u serijalu Uspjeh se uči.

Povezani postevi

Odgađanje

Odgađanje

Mir nije tišina

Mir nije tišina

About the author 

Danijel Salijević

Danijel Salijević, internacionalni reiki majstor učitelj Usui i Karuna sistema, osnivač Reiki Dojo škole.
Reikijem se bavim profesionalno već 15 godina i u svom radu ljudskost, pristupačnost i prenošenje znanja su glavne moje karakteristike.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>
Reiki Dojo

Reiki Dojo

Dostupni smo i kroz servise ispod

Trenutačno nismo dostupni

Podrška

Reiki Dojo
Pozdrav, dostupni smo kroz servise ispod.
Kliknite na željeni servis ispod
chat