Reiki je vaš alat ostvarenja

Autor: Danijel Salijević

7 veljače, 2024

Select Dynamic field

Kada pristupamo reikiju, važno je imati na umu da on nije samo tehnika iscjeljivanja već putovanje transformacije. Svaki od vas započeo je ovaj put s namjerom; bilo da je to iscjeljenje, osobni razvoj, ili želja za unaprjeđenjem okoline i života općenito. Temeljna snaga reikija leži upravo u tome što nam omogućava da te želje pretvorimo u stvarnost.

Ne zaboravite koliko vas reiki čini bogatima

Biti praktičar reikija znači imati ne samo tehniku iscjeljivanja na dlanu već i mogućnost da konkretno utječemo na naše živote i živote oko nas. Naša osnovna dužnost jest raditi na onim ciljevima zbog kojih smo i krenuli na put reikija - to su one naše žeelje, planovi zbog kojih ste bili motivirani odraditi reiki tečaj. Ako se naši ciljevi ne ostvaruju kroz reiki praksu, moramo se zapitati zašto smo na ovom putu. I jesmo li uopće na putu ili smo u posjedu samo još jedne tehnike koju ne koristimo.

Promjena, kao i svaki oblik ostvarenja, zahtijeva rad i razumijevanje. To je od uvijek tako i to u svim disciplinama. Stoga, zapamtimo da je reiki alat koji nam je uvijek dostupan i uz njegovu pomoć, možemo proći put transformacije i stvaranja. 

Kretanje uz reiki nije samo kretanje uz tehniku iscjeljivanja, nego je kretanje uz stalnu podršku energije koja nas osnažuje u dostizanju naših najdubljih ciljeve.

Energije koja nam je uvijek dostupna. Na svakom koraku, svakim dahom i za svaki naš san.

Podsjetimo se:

  • Reiki nije samo tehnika iscjeljivanja već putovanje osobne transformacije.
  • Naši osobni ciljevi temeljni su razlog zbog kojeg smo se upustili u praksu reikija.
  • Biti praktičar reikija znači raditi na ostvarenju tih ciljeva kroz reiki praksu.
  • Promjena zahtijeva rad, razumijevanje i stalnu podršku energije reikija.

Zadatak

Odradite si seriju od 5 reiki tretmana za ostvarivanje ili iscjeljenje najbitnije trenutačne životne situacije. Niste reiki praktičar? Vrijeme je da to postanete.

Donacija (#94)


Sviđa ti se? Reci hvala donacijom


Želite li donirati uplatom na IBAN račun - kliknite ovdje za uputu


{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
Reiki vodiči
Mir je uz reiki dostupan svima
>