Emisija #24: Reiki izvan reikija

Autor: Danijel Salijević

17 ožujka, 2018

U današnjoj epizodi obradit ćemo tematike koje su sastavni dio reiki tečajeva. Tako i kroz sam naslov možete naslutiti da pričamo o dodatnim, s vremmenom  implementiranim, metodama rada.

Što je, što nije

Možda se toliko o tome ne priča, možda u samome startu ni ne razmišljate o važnosti istog, no bitno je od samog početka znati što se uči na samom reiki tečaju.

Kada znamo što spada u neka željena učenja, tada je lakše shvatiti i ono što nije, odnosno, ono što trebamo sami naučiti .

A što kad nije?

U nekim prilikama majstor učitelj nas može usmjeriti da sami učimo kroz materijale, smjernice i savjete, ali moramo prihvatiti da neka znanja nisu dio učenja ili onoga što smo mi naumili učiti iako su možda kroz profesionalni fokus spojena s njim.

Baš zbog toga, u ovoj 24toj emisiji, razjasnit ću što je dio reiki učenja, a za što ćete trebati pohađati dodatne tečajeve ili (na)učiti kroz osobno vlastito iskustvo.

[smart_track_player url=”https://soundcloud.com/shihan-danijel-salijevi/24-dancast-reiki-izvan-reikija” image=”https://reiki-dojo.net/wp-content/uploads/2018/01/2018-global-no-picture-track-cover.jpg” ]

Ukoliko vam je ovo prvi susret sa reikijem, saznajte više o ovoj tehnici OVDJE

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>