• Home
  • Blog
  • Emisija #24: Reiki izvan reikija

17 ožujka, 2018

Emisija #24: Reiki izvan reikija

Danijel Salijević

U današnjoj epizodi obradit ćemo tematike koje su sastavni dio reiki tečajeva. Tako i kroz sam naslov možete naslutiti da pričamo o dodatnim, s vremmenom  implementiranim, metodama rada.

Što je, što nije

Možda se toliko o tome ne priča, možda u samome startu ni ne razmišljate o važnosti istog, no bitno je od samog početka znati što se uči na samom reiki tečaju.

Kada znamo što spada u neka željena učenja, tada je lakše shvatiti i ono što nije, odnosno, ono što trebamo sami naučiti .

A što kad nije?

U nekim prilikama majstor učitelj nas može usmjeriti da sami učimo kroz materijale, smjernice i savjete, ali moramo prihvatiti da neka znanja nisu dio učenja ili onoga što smo mi naumili učiti iako su možda kroz profesionalni fokus spojena s njim.

Baš zbog toga, u ovoj 24toj emisiji, razjasnit ću što je dio reiki učenja, a za što ćete trebati pohađati dodatne tečajeve ili (na)učiti kroz osobno vlastito iskustvo.

[smart_track_player url=”https://soundcloud.com/shihan-danijel-salijevi/24-dancast-reiki-izvan-reikija” image=”https://ml7dwpmndu7k.i.optimole.com/w:auto/h:auto/q:90/f:avif/https://reiki-dojo.net/wp-content/uploads/2018/01/2018-global-no-picture-track-cover.jpg” ]

Ukoliko vam je ovo prvi susret sa reikijem, saznajte više o ovoj tehnici OVDJE

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

O Danijelu

Danijel Salijević - internacionalni reiki majstor učitelj

Učitelj  Usui klasičnog Shiki Ryoho reiki sistema te Karuna Ryu reiki sistema, predavač, mentor, autor, osnivač Reiki Dojo škole te autor mnogih programa namijenjenih vašem boljitku.
Vaš je životni pratitelj, posvećen u namjeri da pomogne ljudima pronaći lakši, uspješniji i sretniji put.

Javite mu se, naučite reiki i konačno ostvarite svoje ciljeve.

>

Podrška

Prijava problema
Email
Telegram telegram
Fluent Forms fluent_forms
WhatsApp whatsapp
chat