Reiki dnevnik

Autor: Danijel Salijević

1 srpnja, 2023

Select Dynamic field

Epizoda 478

Dobrodošli na još jednu epizodu našeg podcasta! Današnji domaćin i voditelj emisije je Danijel Salijević, majstor i učitelj klasičnog Usui reiki sistema i Karuna Ryu reiki sistema. 😊 Danijel priča o važnosti vođenja reiki dnevnika za praćenje tijekova energije, razmišljanja i dojmljivih događanja u tijeku terapije. 📝👇

  1. Prakticiranje reikija bilo preko tečajeva uživo ili na daljinu može biti iskustvo osobnog rasta i razvoja.
  2. Vođenje reiki dnevnika može biti korisno sredstvo za praćenje tretmana, misli, ideja i osjećaja tijekom ovog iskustva. Reiki tretman je dobro na ovaj način pratiti i evidentirati.
  3. Takav reiki dnevnik može biti u fizičkom ili digitalnom obliku, koristeći aplikacije poput Evernote.
  4. Zapisivanje dojmljivih misli, osjećaja, slika ili motivirajućih ideja za vrijeme ili nakon reiki tretmana.
  5. Zabilježite namjere i ciljeve terapije, bilježite početne misli, osjećaje prije tretmana pa kako se osjećate nakon.
  6. Vaš reiki dnevnik može biti energetski moćan i zračiti pozitivnom energijom reikija, baš kao što je s reiki kristalima ili uz naše reiki špice.
  7. Emisija završava pozivom za preuzimanje besplatne skripte ovdje na stranici podcasta, za više informacija o vođenju reiki dnevnika.
Zapisana zapažanja su vrijedan osvrt

Naposljetku, vođenje reiki dnevnika je nevjerojatno pozitivno iskustvo koje duboko pomaže u razumijevanju i tumačenju vlastitih doživljaja reikija i za vaš duhovni razvoj. 🙏 Ako vam se svidjela ova epizoda, molim vas da podijelite emisiju s prijateljima, lajkate, komentirate i da nam date do znanja imate li vlastiti reiki dnevnik! 🌟

S ljubavlju, vidimo se u sljedećoj epizodi! #reiki #reikidojo 🌈🎉

Vi ste na redu - Pitam vas...

Imate li svoj reiki dnevnik?

Odgovorite u komentaru - klikni za komentar

Preuzmite poklon skriptu - Reiki dnevnik

Brzi pokloni(#82)

Klikom na Pošalji zahtjev dozvoljavate Reiki Dojo centru da vas uvrsti na svoju mailing listu radi slanja periodičnih email poruka vezanih uz rad Centra.
U svakom trenutku možete se odjaviti s liste primatelja. Vaša email adresa i podaci nikada se neće dijeliti izvan sistema koji koristi Reiki Dojo centar


VAŽNO: Svaka unesena email adresa se provjerava na način da se traži potvrda slanja zahtjeva, pa vas najljubaznije molimo da potvrdite poslani zahtjev klikom na poveznicu u gore navedenom mailu.

Povežite se

Sljedeća epizoda:

O Reiki Dojo podcast showu

Rast je rezultat svakodnevnog i kontinuiranog rada. On se ne nasljeđuje već se uči, trenira i stvara. I baš prema tome vas vodimo i pokrećemo kroz ovaj Reiki Dojo podcast show..

Danijel Salijević internacionalni je reiki majstor učitelj, predavač i mentor. Podučava reiki dugi niz godina te vas usmjerava prema uspješnom osobnom i poslovnom rastu.

Reiki Dojo podcast show sadrži obilje korisnih i zanimljivih audio - radijskih emisija. Družimo se u novim emisijama koje možete preslušavati dok šećete, vozite, opuštate se ili tražite motivacijske lekcije i naputke.

O podcast domaćinu

Moje ime je Danijel Salijević, reiki sam majstor učitelj, osnivač Reiki Dojo centra.

Reikijem se aktivno bavim svakodnevno već više od 17 godina, a od 2008. godine djelujem kao aktivan Reiki majstor  učitelj. Uglavnom podučavam u Hrvatskoj i zemljama europske regije, iako mi studenti dolaze iz cijelog svijeta. Tečajeve reikija održavam po cijelom svijetu, a prilikom posjeta Japanu održavam i reiki tečajeve u podnožju Kurame.

Osnivač sam Reiki Dojo centra i volim reći da sam doživotni student reikija. Moj jedini (osobni i profesionalni) životni put je reiki i pokušaj očuvanja njegove tradicije, odnosa i stava prema reikiju kao vještini i tehnici, te poboljšanja ugleda reikija koji je ozbiljno narušen modernim pristupom stvaranja novih verzija ovih tehnika. Pogotovo danas u Europi.

Donacija (#94)


Sviđa ti se? Reci hvala donacijom


Želite li donirati uplatom na IBAN račun - kliknite ovdje za uputu


{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
Odradite odrade kroz meditacije
Nije sve reiki
>