1 lipnja

Prvih 21

0  komentara

Prvih 21 dana je period svakog reiki praktičara u kojem se kroz samotretmane upoznaje s reikijem kao tehnikom i kao energijom. Što sve ovaj proces veže uz sebe, kako izgleda i na što obratiti pozornost, govorim u ovoj 365. emisiji po redu.

Zasigurno ste i sami, ako ste praktičar reikija, dobili uputu da odrađujete kroz prvih 21 dan barem jedan tretman dnevno. Neki, baš kao i ja nekada, koriste riječ "morate" a ja sam danas prešao na uputu da je preporučeno da odradite tretmane u ovom periodu.

Redovni tretmani u ovom periodu donose osnaživanje vaše energetske strukture na kojoj počiva sav vaš budući energetski rad. To ujedno i čini da se kroz procese čišćenja, sami pročistite i vratite u što optimalnije stanje. Što veže koja faza čišćenja, govorim u samoj emisiji.

O autoru 

Danijel Salijević

Danijel Salijević, internacionalni reiki majstor učitelj Usui i Karuna sistema, osnivač Reiki Dojo škole. Reikijem se bavim profesionalno već 15 godina i u svom radu ljudskost, pristupačnost i prenošenje znanja su glavne moje karakteristike.

Moglo bi vas zanimati

Kad izostane podrška

Kad izostane podrška

Mijenjati druge? Nemoguća misija.

Mijenjati druge? Nemoguća misija.

Ki Do meditacija

Ki Do meditacija
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

I u 2021. uz
Reiki Dojo Centar


Prijavi se na našu mailing listu za 2021. godinu

>
X
Malcare WordPress Security