Prekasno za reiki DanCast 111

Može li doista biti prekasno za reiki? Do kada zapravo možete na večer primiti reiki tretman i do kada najkasnije možete naučiti reiki- ovo su samo neke od tema na koje odgovaram u ovoj podcast emisiji.


Reiki je tehnika koja je prisutna onoliko koliko je želimo u svom životu. To znači da ukoliko ne radite reiki, neće ni biti reikija u vašem životu. Vrlo jednostavno. No krenemo li raditi, izrazimo li želju ili usmjerimo li svoj fokus uz računanje na asistenciju reikija, tada imamo dodatan alat s kojim možemo i raditi i potencirati bolje rezultate.


Reiki je tehnika koja nije ograničena ni vremenom ni prostorom. Možda jedino postojanjem. Naravno, tu je još segment želje gdje ukoliko reiki nije željen od strane primatelja ne možemo ga uspjeno ni prenjeti.


Baš iz tog razloga ne postoji vrijeme do kad se može raditi ili do do kad se može naučiti. Reiki uče i djeca i stariji, a usklađenje ponekad prime i umirući. Ponavljam, bitno je krenuti raditi i na taj način i donositi uz pomoć reikija ono što smo si i zacrtali da želimo


#reikidojo #reiki #danijelsalijevic #podcast

>
Malcare WordPress Security