Postati reiki terapeut

Autor: Danijel Salijević

13 svibnja, 2023

Select Dynamic field

Epizoda 471

Terapeutski rad uz reiki je nova razina rada

Kao reiki praktičar, krenuli ste učiti ili izučavati reiki zbog sebe i zbog svojih potreba. Barem bi tako trebalo biti.

Ipak, kako rastete s reikijem, spoznate i naučite da možete kroz ovu vještinu, pomoći i drugima. I u nekim slučajevima to čak preraste i u terapeutski rad ili čak i poziv.

U ovoj emisiji pričam o terapeutskom pozivu reiki praktičara, na što treba paziti i kako zapravo uopće krenuti u ovu priču?

Puno ljudi me zna pitati: "Kada ja mogu raditi drugima tretmane", "Kada ja mogu raditi kao reiki terapeut" i možda bismo trebali znati da nije isto, kada pričamo o mogućnosti da radimo drugima reiki tretmane ili da radimo kao reiki terapeut.

Za rad, kao reiki terapeut, postoje određeni preduvjeti u znanju, minimum kvalitete s kojom vi možete zapravo raditi kao reiki terapeut, dok vi obične reiki tretmane možete odrađivati drugim osobama već nakon isteka od dvadeset i jednog dana, nakon primljenog usklađenja u prvi stupanj reikija, kao dodatna praksa ili pomoć svojim ukućanima ili prijateljima.

Naučiti ćete

  • Kada možete postati reiki terapeutom
  • Koji su preduvjeti za terapeutski rad
  • Kako se pripremiti za reiki terapeutski rad
  • Gdje naučiti terapeutske vještine

Vi ste na redu - Pitam vas...

Radite li već kao reiki terapeut? Planirate li možda?

Odgovorite u komentaru - klikni za komentar

Povežite se

O Reiki Dojo podcast showu

Rast je rezultat svakodnevnog i kontinuiranog rada. On se ne nasljeđuje već se uči, trenira i stvara. I baš prema tome vas vodimo i pokrećemo kroz ovaj Reiki Dojo podcast show..

Danijel Salijević internacionalni je reiki majstor učitelj, predavač i mentor. Podučava reiki dugi niz godina te vas usmjerava prema uspješnom osobnom i poslovnom rastu.

Reiki Dojo podcast show sadrži obilje korisnih i zanimljivih audio - radijskih emisija. Družimo se u novim emisijama koje možete preslušavati dok šećete, vozite, opuštate se ili tražite motivacijske lekcije i naputke.

O podcast domaćinu

Moje ime je Danijel Salijević, reiki sam majstor učitelj, osnivač Reiki Dojo centra.

Reikijem se aktivno bavim svakodnevno već više od 17 godina, a od 2008. godine djelujem kao aktivan Reiki majstor  učitelj. Uglavnom podučavam u Hrvatskoj i zemljama europske regije, iako mi studenti dolaze iz cijelog svijeta. Tečajeve reikija održavam po cijelom svijetu, a prilikom posjeta Japanu održavam i reiki tečajeve u podnožju Kurame.

Osnivač sam Reiki Dojo centra i volim reći da sam doživotni student reikija. Moj jedini (osobni i profesionalni) životni put je reiki i pokušaj očuvanja njegove tradicije, odnosa i stava prema reikiju kao vještini i tehnici, te poboljšanja ugleda reikija koji je ozbiljno narušen modernim pristupom stvaranja novih verzija ovih tehnika. Pogotovo danas u Europi.

Donacija (#94)


Sviđa ti se? Reci hvala donacijom


Želite li donirati uplatom na IBAN račun - kliknite ovdje za uputu


{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
Ništa bez volje
Kuden i Reiki Rad Uživo
Odradite odrade kroz meditacije
>