Postanite znatiželjni

Autor: Danijel Salijević

17 lipnja, 2023

Select Dynamic field

Epizoda 476

Koliko je vaša znatiželja snažna i prisutna u vašem životu? Imate li trenutaka kada osježćate znatiželju? Jer baš najviše strasti u životu se veže baš uz znatiželjno ponašanja. Tu je ona nekakva iskra koja bi mogla i spasiti vaš život.

Da, spomenuo sam da bi znatiželja mogla spasiti vaš život i vjerujte mi, nisam  pretjerivao. 

No, ne samo život. 

Znatiželja može spasiti i vaš brak i vašu vezu i vaše zdravlje. 

Baš zbog toga, to nije nešto što bismo trebali ignorirati i nije nešto što ne posjedujete u ovom trenutku, nešto što trebate nabaviti ili steći. U ovome trenutku, svatko od nas, u sebi ima potencijal znatiželje i ona će, kada se pokrene, kada se aktivira, kada preuzme neku ulogu vodilje u našem životu, ona će učiniti da ćemo biti sposobni mijenjati svoj život. Zbog toga vam kažem - postanite znatiželjni.

Znatiželja

Kada smo u istinskom znatiželjom djelovanju, mi smo zapravo istinski zainteresirani za nešto. Razmislite malo o tome. Što znači biti istinski zainteresirani i znatiželjan? Kad nas nešto istinski zanima.

Sjetite se sebe u svom životu, što se dešavalo i kako ste reagirali na onom polju koje vas je istinsko zanimalo?

Naučiti ćete

  • Kako znatiželja radi za nas
  • Postanite znatiželjni je više od savjeta
  • Kakva se energija veže uz znatiželju
  • Što možete otkriti (i kako) ukoliko odlučite postati znatiželjniji

Vi ste na redu - Pitam vas...

Možete li se sjetiti svoje mladenačke znatiželje

Odgovorite u komentaru - klikni za komentar

Povežite se

O Reiki Dojo podcast showu

Rast je rezultat svakodnevnog i kontinuiranog rada. On se ne nasljeđuje već se uči, trenira i stvara. I baš prema tome vas vodimo i pokrećemo kroz ovaj Reiki Dojo podcast show..

Danijel Salijević internacionalni je reiki majstor učitelj, predavač i mentor. Podučava reiki dugi niz godina te vas usmjerava prema uspješnom osobnom i poslovnom rastu.

Reiki Dojo podcast show sadrži obilje korisnih i zanimljivih audio - radijskih emisija. Družimo se u novim emisijama koje možete preslušavati dok šećete, vozite, opuštate se ili tražite motivacijske lekcije i naputke.

O podcast domaćinu

Moje ime je Danijel Salijević, reiki sam majstor učitelj, osnivač Reiki Dojo centra.

Reikijem se aktivno bavim svakodnevno već više od 17 godina, a od 2008. godine djelujem kao aktivan Reiki majstor  učitelj. Uglavnom podučavam u Hrvatskoj i zemljama europske regije, iako mi studenti dolaze iz cijelog svijeta. Tečajeve reikija održavam po cijelom svijetu, a prilikom posjeta Japanu održavam i reiki tečajeve u podnožju Kurame.

Osnivač sam Reiki Dojo centra i volim reći da sam doživotni student reikija. Moj jedini (osobni i profesionalni) životni put je reiki i pokušaj očuvanja njegove tradicije, odnosa i stava prema reikiju kao vještini i tehnici, te poboljšanja ugleda reikija koji je ozbiljno narušen modernim pristupom stvaranja novih verzija ovih tehnika. Pogotovo danas u Europi.

Donacija (#94)


Sviđa ti se? Reci hvala donacijom


Želite li donirati uplatom na IBAN račun - kliknite ovdje za uputu


{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
Odradite odrade kroz meditacije
Nije sve reiki
>