26 rujna

Pomičete li svoje granice

Podcast

0  K omentara

Koliko ste igrač na sigurno? I koliko zbog te sigurnosti, boravite u komociji koju ste dobro zaokružili i zaštitili? A možda baš ta komocija čini da s vremenom taj vaš krug postane kavez. Te tada osjetite da ste potpuno ranjivi, sputani i bili uskraćeni ljepota života.

U našoj prirodi je da dijelimo svijet kroz pomicanja naših granica. Drveće raste u smjeru u kojem s vremenom treba sve više mjesta te se polako, ali sigurno penje u visine.

I činjenica jest da ako nećete pomicati svoje granice da ćete zapeti na istom mjestu, možda nesposobni razumjeti što se to počelo dešavati oko vas i vrijeme će vas pojesti.

Posebno ako želite pratiti korak svijeta i prilagoditi se novim stvarnostima, tada je prijeko potrebno naučiti pomicati granice, znati što to donosi te usvojiti model koji vam to i omogućuje.

A o tome modelu od 3 koraka govorim u ovoj podcast epizodi.

O autoru 

Danijel Salijević

Danijel Salijević, internacionalni reiki majstor učitelj Usui i Karuna sistema, osnivač Reiki Dojo škole. Reikijem se bavim profesionalno već 15 godina i u svom radu ljudskost, pristupačnost i prenošenje znanja su glavne moje karakteristike.

Moglo bi vas zanimati

Kako smiriti svoje misli

Koliko ste se zapetljali

Zašto i što

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Prijavi se na našu mailing listu!

Kopiranje bez dozvole, jedan je oblik krađe.

>
Malcare WordPress Security