5 rujna, 2020

Pogled u sebe

Danijel Salijević

Nakon ljetne pauze prvim danima devetog mjeseca vraćamo se u opuštenijoj atmosferi u naše redovite podcast emisije subotom. Krećemo hrabro pogledom u sebe. Da, u ovoj epizodi govorim zbog čega je bitno (ponovno) pogledati u sebe i što s onim što ćete tamo naći.

Jeste li znali da je ovo noćna mora mnogih? I radije će 10 puta više vremena utrošiti pomažući drugima negoli suočiti se sa samima sobom – osobnim strahovima, demonima ili prazninama.

No ako iskreno želite kročiti kroz svoj život, kažem iskreno – zdravi, sretni, uspješni, tada je bitno da počistimo ispred našeg praga ili da jednostavno otpustimo, ako to što držimo više nema važnosti da se ponovno podiže u prašini u osvrtima prošlog.

Nedavno sam spomenuo da su naša iskustva naši najbolji učitelji. Neka i pogled u vas same izvuče na površinu vašu mudrost, a otpusti sve ono nepotrebno  i strašno što vas sputava živjeti, disati i biti.

Ispričavam se na zvukovima okoline – koze, kokice, cvrčci, pijevci i sl. – snimano je na otvorenom 🙂

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

O Danijelu

Danijel Salijević - internacionalni reiki majstor učitelj

Učitelj  Usui klasičnog Shiki Ryoho reiki sistema te Karuna Ryu reiki sistema, predavač, mentor, autor, osnivač Reiki Dojo škole te autor mnogih programa namijenjenih vašem boljitku.
Vaš je životni pratitelj, posvećen u namjeri da pomogne ljudima pronaći lakši, uspješniji i sretniji put.

Javite mu se, naučite reiki i konačno ostvarite svoje ciljeve.

>

Podrška

Prijava problema
Email
Telegram telegram
Fluent Forms fluent_forms
WhatsApp whatsapp
chat