5 rujna

Pogled u sebe

Podcast

0  K omentara

Nakon ljetne pauze prvim danima devetog mjeseca vraćamo se u opuštenijoj atmosferi u naše redovite podcast emisije subotom. Krećemo hrabro pogledom u sebe. Da, u ovoj epizodi govorim zbog čega je bitno (ponovno) pogledati u sebe i što s onim što ćete tamo naći.

Jeste li znali da je ovo noćna mora mnogih? I radije će 10 puta više vremena utrošiti pomažući drugima negoli suočiti se sa samima sobom - osobnim strahovima, demonima ili prazninama.

No ako iskreno želite kročiti kroz svoj život, kažem iskreno - zdravi, sretni, uspješni, tada je bitno da počistimo ispred našeg praga ili da jednostavno otpustimo, ako to što držimo više nema važnosti da se ponovno podiže u prašini u osvrtima prošlog.

Nedavno sam spomenuo da su naša iskustva naši najbolji učitelji. Neka i pogled u vas same izvuče na površinu vašu mudrost, a otpusti sve ono nepotrebno  i strašno što vas sputava živjeti, disati i biti.

Ispričavam se na zvukovima okoline - koze, kokice, cvrčci, pijevci i sl. - snimano je na otvorenom 🙂

O autoru 

Danijel Salijević

Danijel Salijević, internacionalni reiki majstor učitelj Usui i Karuna sistema, osnivač Reiki Dojo škole. Reikijem se bavim profesionalno već 15 godina i u svom radu ljudskost, pristupačnost i prenošenje znanja su glavne moje karakteristike.

Moglo bi vas zanimati

Meditacija uz reiki

Pomičete li svoje granice

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Prijavi se na našu mailing listu!

Kopiranje bez dozvole, jedan je oblik krađe.

>
Malcare WordPress Security