25 travnja

Osjetiti energiju

Podcast

2  K omentara

Osjetiti energiju - DanCast 202


Vrlo vjerojatno ste i sami sposobni osjetiti energiju koja vas okružuje. Ponekad je to suptilniji osjećaj, ali svaka osoba ako želi, može izgraditi svoj osjet osjećaja energije


Zbog čega bismo trebali znati kako osjetiti energiju? Prvi razlog je što bismo postali svjesniji okoline i uvjeta u kojima se nalazimo. Znali bismo se na vrijeme maknuti iz loše okoline i energije te tako izbjeći mnoga negativna iskustva.


Nadalje, kada naučimo kontrolirati energiju, spoznajemo da imamo na raspolaganju još jedan alat neslućenih mogućnosti za koji nismo nikad ni razmišljali da može donijeti toliko pozitivnih promjena u naš život


Preslušaj emisiju

GOSTUJTE U EMISIJAMA

Snimite svoje mišljenje, osvrt, kritiku, prijedlog ili pohvalu na naš podcast kanal i ja ću objaviti vašu snimku. Tako ćete postati i gosti u mojoj 200toj epizodu.

Snimku možete snimiti na linku ispod:

https://reiki-dojo.net/glasno/

U emisiji smo spominjali

O autoru 

Danijel Salijević

Danijel Salijević, internacionalni reiki majstor učitelj Usui i Karuna sistema, osnivač Reiki Dojo škole. Reikijem se bavim profesionalno već 15 godina i u svom radu ljudskost, pristupačnost i prenošenje znanja su glavne moje karakteristike.

Moglo bi vas zanimati

Kako podignuti vibraciju

Što možemo s drugim stupnjem reikija

Obaveze s reikijem

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Prijavi se na našu mailing listu!

Kopiranje bez dozvole, jedan je oblik krađe.

>
Malcare WordPress Security