Oprostite i Sebi te Pustite Prošlost

Autor: Danijel Salijević

6 veljače, 2024

Select Dynamic field

Ovaj put ćemo istražiti moćnu tehniku koja vam može pomoći da oslobodite bremena prošlosti i otvorite put ka osnaženom i ispunjenom životu. Reiki nas uči važnosti življenja u sadašnjem trenutku i omogućava nam da se pomirimo sa svojom prošlošću, uključujući i teške trenutke koji su nas oblikovali.

Zašto poruku poslati sebi u prošlost?

Svi imamo trenutke u prošlosti koji nas opterećuju – bilo da je riječ o osjećaju usamljenosti, izdaji ili jednostavno situacijama u kojima smo mislili da smo mogli bolje postupiti. Slanjem poruke sebi u prošlost, figurativno radimo na tome da oprostimo sebi i drugima, oslobađamo se tereta koji nas sprječava da napredujemo i omogućavamo si život puniji ljubavi i razumijevanja uz takav oprost i otpuštanje koje se dešava.

Kako to učiniti?

Počnite s meditacijom u kojoj ćete se usmjeriti na trenutke iz svoje prošlosti koji vam donose nelagodu. Zamislite kako sebi šaljete poruku ljubavi, razumijevanja i oprosta. Vizualizirajte kako ta poruka dopire do vas u prošlosti i kako vam donosi olakšanje, mir i iscjeljenje. 

Otvorite reiki ako ste drugi+ reiki stupanj i tada, pošaljite poruku sebi u prošlost kao dodatnu podršku i smjernicu. Postanite svoj vodič. Usmjerite se, upozorite se i podržite se s ljubavlju.

Učinci na vaš život

Kada pustite prošlost i prestanete dopustiti da ona diktira vaše sadašnje stanje, otvarate se novim mogućnostima, osjećajima i iskustvima koja unapređuju vaš život. Naučili ste da je oprost ključ slobode i da pravi put prema naprijed zahtijeva hrabrost da se suočimo s prošlošću i hrabrost da je pustimo.

Ukratko

- Razmotrili smo važnost slanja poruke sebi u prošlost kao načina otpuštanja tereta.

- Razumjeli smo kako oprost sebi i drugima može osloboditi naš put prema boljem životu.

- Naučili smo tehniku kroz koju možemo figurativno poslati poruku ljubavi i oprosta sebi u prošlosti.

- Zašto ne biste: Sebi odradili tretman sa namjerom: "za otpuštanje u ljubavi svih tereta i okova iz prošlosti - kako onih znanih, tako i onih neznanih."

Donacija (#94)


Sviđa ti se? Reci hvala donacijom


Želite li donirati uplatom na IBAN račun - kliknite ovdje za uputu


{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
Aktivnošću protiv burnouta
>