Okrenite se svojem životu

Autor: Danijel Salijević

10 svibnja, 2023

Ako imate probleme u vašem u životu, a problemi će dolaziti, jer to i takav bude život, te ako tim vašim problemima redovito okrenete leđa, zapravo ste se samo okrenuli u drugom smjeru prema nečemu što nije vaš život i prema nečemu gdje ne možete riješiti ono što se dešava u vašem životu već biti samo zabavljeni tuđim događajima tih tuđih situacija i zbivanja.

Zažmirili ste poput uplašenog djeteta, bez da se išta drugo promijenilo.

No na nama je da u našem djelovanju ne bježimo od problema već da ih pogledamo izdaleka, da im se polako i oprezno približimo, segmentiramo taj veliki problem u manje cjeline, te nakon toga krenemo raditi na rješavanju tih manjih cjelina, tih manjih segmenata, koji će tako biti puno lakše završeni, odrađeni i iscijeljeni.

U svakom našem djelovanju nastojte imati što više djelovanja koje će gravitirati prema cjelovitom, zdravom i svojem životu. To je ono na čemu trebamo raditi, to je ono čemu trebamo težiti i to ćemo postići pročišćavanjem našeg života od svega onog što treba pročistiti, iscijeliti, popraviti, nadograditi.
Ako se okrenete tuđem životu, zapravo, samo ste zabavljeni i bude vam lakše jer ne prolazite ono što promatrate, dok s druge strane potiskujete činjenicu da i kod kuće imamo nezavršenog posla.

Tako dugo dok sam odgađamo, dok okrećemo leđa i bježimo od naših problema, bez obzira koju i kako snažno tehniku imate, zapravo niste učinili ama baš ništa.

Reiki kao tehnika pomaže da završimo takve odgođene probleme. Odgodili smo ih zbog nespremnosti, nesigurnosti i straha, no u cijelom tom razdoblju znamo jednim djelom, duboko u sebi, da oni nisu nestali jer smo zažmirili.

Reiki može pokrenuti procese ovakvih čišćenja, transformacija i iscjeljenja, no neće samo po sebi. Neće kad sami ne odlučite da tako želite - iskreno i bez oklijevanja. I tada, kada krenu procesi, reiki će vam kroz reiki tretmane, tehnike, praksu i učenja pomoći da što lakše, brže i bezbolnije pročistite svoj život.

Ponekad bude prljavo, jer ste bili do vrata u blatu, no sada barem znate da se izvlačite iz svega toga. Uz pomoć predivne tehnike, uz prisutnost učitelja, svjetla i svoje vlastite, nelicemjerne želje, da doista budete dobro i da sva ta drama i začarani krugovi nestanu zauvijek iz vašeg života.

Bitno je i zapamtiti da u situacijama kada dođu izazovi, problemi i iskušenja, da se ljudi često izgube u ZAŠTO pitanju. Ili još gore - ZAŠTO BAŠ MENI pitanju. No život se događa svima. U različitim oblicima i iskušenjima te za mnoge ljude koje smatrate i najbližima, zapravo nemate pojma što se dešava u njihovoj varijanti života.I dokle god tražimo odgovore i razumijevanje na ZAŠTO, tada smo zapravo zaboravili ZA ŠTO smo ustali, ZA ŠTO smo krenuli ovim putem i ZA ŠTO živimo.

Promijenite svoje pitanje zašto, iz vremena i razumijevanja koje je sada već nebitno, u - JA MOGU IĆI IZABRANIM PUTEM. Bez obzira na težinu. Ja mogu. Ja se krećem. I svakim novim korakom, moje putovanje je sve uspješnije i sve lakše.

To će učiniti da budete u pozitivnoj polovici svojeg uma, energije i kretnje te na toj strani, dolaze i rješenja koja možete vidjeti i prihvatiti. Odgovori koje možete razumjeti i lekcije koje možete naučiti.

Stoga, ostanite na svijetloj, pozitivnoj strani i u najtežim trenutcima, jer na mračnoj strani i najbolje rješenje ostaje nevidljivo.

Okrenite se svom životu. Prigrlite njegove ljepote. Živite svoj život i stvarajte svoj život kakav ste oduvijek željeli.
I da, bit će izazova, ali nikada više onih bolnih, naizgled nemogućih i negativnih.

Želim vam ugodnu plovidbu.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>