Odradite odrade kroz meditacije

Autor: Danijel Salijević

19 travnja, 2024

Select Dynamic field

Naš um je neverovatan instrument. Toliko neistražen, toliko neiskorišten, a opet na svakom koraku svjedočimo njegovoj moći i snazi.

Ipak, njegova sposobnost da često ne razlikuje maštanje od stvarnosti otvara beskonačne mogućnosti za naše unutarnje putovanje i iscjeljenje. Kad maštate, sanjate, vizualizirate ili čak doživljavate nešto uživo, vaš um to procesuira na isti način. On to doživljava realno, stvarajući reakcije i iskustva koja oblikuju naše viđenje svijeta i samog sebe.

Ova znanja se posebno koriste u Karuna Ryu reiki pristupu jer nam ukazuje na mnoge potencijalno štetne nuspojave koje neki drugi pristupi potiču, potičući npr da se žrtva nasilja suočava s istim iznova prepričavajući ga.

No postoji i mogućnost da ova sposobnost našeg uma i radi za nas. Posebno kada su u pitanju odrade lekcija kroz koje bismo trebali nešto iskusiti i naučiti.

Kroz meditacije, možemo iskoristiti ovu sposobnost uma da kreiramo iskustva koja nas vode ka dubljem razumijevanju i unutarnjem miru. Kroz vođene  meditacije, mi zapravo dopuštamo sebi da u sigurnim uvjetima otkrijemo upute za svoj životni put, odradimo unutarnji rad, doživimo realno i spoznamo te naučimo ono što nam je potrebno za lični razvoj i duhovno usavršavanje.

Ukratko

- Um ne razlikuje stvarnost od maštanja, sanjanja ili vizualizacija.

- Meditacije u reiki praksi nam omogućuju da iskoristimo ovu moć uma za dublje spoznaje.

- Reiki meditacije su alat za unutarnji rad i duhovni razvoj.

Donacija (#94)


Sviđa ti se? Reci hvala donacijom


Želite li donirati uplatom na IBAN račun - kliknite ovdje za uputu


{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
Spavate li za zdravlje i snagu?
Oslobodite se okova prošlosti
>