Odluči da si spreman – uspjeh se ne gradi preko noći

Autor: Danijel Salijević

23 veljače, 2024

Select Dynamic field

Danas ukazujem na vrlo važnu stvar, a to je kako ni posao, ni karijera, ali isto tako ni duboko razumijevanje i prakticiranje reikija ne dolaze preko noći. Kao što je svjetlo koje treperi u tamnoj noći svjetionik izgubljenima, tako je i vaša predanost reikiju svjetionik koji vas vodi kroz izazove i prepreke na vašem putovanju.

Za uspjeh u bilo kojem aspektu života, bio to osobni ili profesionalni razvoj, srž leži u svakodnevnom radu, korekciji, i radovanju vlastitom napretku. To je skrivena unutarnja snaga. Ključ je u žaru unutar nas, viziji koju nosimo u srcima i unutarnjoj snazi koja nas čini nepokolebljivima pred izazovima i potencijalnom ljubomorom koja vreba iz okoline.

Vaši pomagači

Vaši učitelji i mentori su zvijezde vodilje na vašem putu i tu su da vas usmjeravaju, korigiraju i podržavaju. Kada primite kritiku, shvatite je kao priliku za rast umjesto kao napad. Jer, ako vas kritika obeshrabri, možda još uvijek niste spremni sučeliti se sa stvarnostima koje život nosi, bilo u profesiji, bilo u osobnom razvoju. S druge strane, ovakav put doživljavate kroz emocije, što baš nije najčešće najoptimalnija reakcija.

Ako ne naučimo iz ovih prošlih iskustava i lekcija, slične prepreke manifestirat će se na razne načine u našim životima i na drugim poljima kroz zdravstvene probleme, nedostatak radosti ili nedostatak smjera. U takvim situacijama, kada ćete vi biti statični i samoblokirani,  drugi će se radovati umjesto vas, živeći živote ispunjene zadovoljstvom koje ste vi mogli imati.

Za trenutak razmislite, kome bi trebalo biti najviše stalo do vaše sreće i dobrobiti? 

Podsjetnik je da niste sami. Nikada ne morate biti sami, osim ako sami tako odlučite. I to je sloboda izbora koju svatko od nas ima.


I na kraju, ponovimo:

- Uspjeh u bilo čemu zahtijeva svakodnevni rad, korekciju i radovanje.

- Unutarnja snaga i vizija su ključni za prevladavanje izazova.

- Učitelji i mentori su tu da pruže podršku i korekciju, ne smijemo ih gledati kao neprijatelje.

- Ako ne učimo iz izazova, isti se problemi manifestiraju u različitim aspektima naših života.

- Svatko od nas ima izbor da bude sretan ali i podržan.

Donacija (#94)


Sviđa ti se? Reci hvala donacijom


Želite li donirati uplatom na IBAN račun - kliknite ovdje za uputu


{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
Svaka tehnika ima dubinu
>