Reiki vodiči

Autor: Danijel Salijević

28 veljače, 2024

Select Dynamic field

Reiki vodiči ne samo da obasjavaju naš put prema unapređenju naših sposobnosti, već služe kao oslonac u sigurnosti, osiguravajući da naše putovanje kroz reiki ostane sigurno, usmjereno i ispunjeno namjerom iscjeljenja.

Reiki vodiči - Zaštitnici i Učitelji

Reiki vodiči djeluju kao voditelj u tretmanu ali i kao zaštitnici, osiguravajući vam da tek kada ste spremni za rad na drugima, ti drugi mogu prići i zatražiti vas za reiki tretman. Oni rade iz sjene, neprimjetno i bez komunikacije, ali njihova prisutnost osjeća se kroz intuitivnu povezanost i smirenost koju osjećamo pri radu. 

Zapamtite i da sposobnost za rad nije stvar našeg trenutnog unutarnjeg osjećaja spremnosti; sposobnost su vaša podloga, znanje, energetska protočnost - daleko od naših osjećaja i ponekad i strahova.

Vrijeme i Učenje

Baš zbog toga, jedna od izvanrednih uloga reiki vodiča jest pomoći nam u razdoblju učenja, pružajući nam potrebno vrijeme da potpuno savladamo tehniku prije nego se upustimo u iscjeljivanje drugih. Reiki vodiči nam daju prostor da rastemo, usmjeravajući nas,  ne samo prema tehničkim aspektima naše reiki prakse, već i razvijajući duboko razumijevanje i empatiju prema onima kojima pomažemo. U ovom slučaju, empatija nije sućutnost. Empatija je mogućnost d avidimo što trebamo vidjeti.

Pitam Vas

Kakva su vaša osobna iskustva s reiki vodičima tijekom vašeg učenja i prakticiranja? Podijelite svoje doživljaje i kako su oni utjecali na vaš put iscjeljitelja.

Sposobnost u Odnosu na Spremnost

Dakle, važno je razlikovati "sposobnosti" i "spremnosti". Sposobnost dolazi iz naše unutarnje jezgre, iz naše duhovne, mentalne, i fizičke sposobnosti da provodimo reiki tretmane. Na drugu stranu, spremnost je prolazno stanje koje može varirati. reiki vodiči osiguravaju da, kad god pristupimo tretmanu, naša sposobnost nadilazi trenutnu spremnost.

Sažetak:

- reiki vodiči djeluju kao zaštitnici i učitelji.

- Osiguravaju da smo sposobni, a ne samo spremni za iscjeljivanje.

- Vode nas u praktičnom učenju i razvoju naših reiki sposobnosti.

Donacija (#94)


Sviđa ti se? Reci hvala donacijom


Želite li donirati uplatom na IBAN račun - kliknite ovdje za uputu


{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
Svaka tehnika ima dubinu
>