Misija – Otvaranje čakri

Autor: Danijel Salijević

29 ožujka, 2024

Select Dynamic field

I unatoč naslovu, koji vas je možda privukao, moj savjet je Ne. Nemojte to raditi. Poseebno ne samostalno.

Otvaranje čakri je tehnika koja je moguća i koja se svakako treba raditi u strogim uvjetima, sa svim odrađenim predispozicijama i s vrlo snažnim odgovorm na pitanje "Zašto". I ono najvažnije, Nikada bez učiteljovog naputka da ste za to spremni. Dakle, pustite uvjerenje i "osjećaj" da ste spremni. To se vaš ego poigrava sa vama.

No ono što možete učiniti već danas, jeste da se pobrinete za sebe. Da budete dobro i da dođete u takva stanja gdje će se čakre otvoriti same od sebe u pravom trenutku kao predivna nagrada za ono što ste postigli.

Do tada, briga za vas bi trebala uključivati i balansiranje čakri.

Balansiranje čakri predstavlja ključni element u postizanju unutarnje ravnoteže i harmonije. Ovaj proces nije samo samostalno otvaranje čakri u trenutcima najoptimalnije potrebe za ovakvom pročišćenom energijom, već njihovo održavanje, tj. balansiranje s naše strane kako bi one optimalno funkcionirale, pružajući nam potrebnu energiju za suočavanje s različitim životnim situacijama. Ovdje nije riječ samo o fizičkoj dobrobiti, već i o mentalnom i duhovnom zdravlju.

Zašto je balansiranje čakri važno?

Čakre su energetski centri u našem tijelu koji utječu na naše fizičko, emocionalno i duhovno zdravlje. Kroz proces balansiranja, omogućavamo da svaka čakra radi na svom optimalnom nivou. Otvaranje čakri nije stalni status, već dinamičan proces koji se događa kada je potrebna dodatna energija za određene životne izazove.

No optimalnost u radu je stalni proces i on kao takav je i najviše "pod udarom" života, te mi moramo imati u vidu i ovakvo djelovanje unutar našeg programa energetske higijene.

Kako postići balansiranje i otvaranje čakri?

Balansirane i zdrave čakre rezultat su kvalitetnog života, rada na sebi, i moralnog djelovanja u skladu s univerzalnim zakonima dobrobiti.

Proces otvaranja čakre prilagodava se situaciji u kojoj se nalazimo, pružajući nam energiju potrebnu za njezino savladavanje. Nakon toga, čakra se ponovno zatvara, čekajući sljedeću situaciju koja zahtijeva njeno aktiviranje.

Ovo nikako ne uključuje otvaranje čakri kroz naše motive, jer jednom tako otvoreno "na silu" nikada nećemo biti u mogućnosti vratiti čakru u cjelovito stanje.

Umjesto toga, koristite energetske tehnike i energetske meditacije kako bi vaše čakre optimalno i zdravo funkcionirale.

Važnost pravilnog života za balansiranje čakri

Jedan od glavnih uvjeta za balansiranje čakri jest voditi kvalitetan i harmoničan život. To uključuje osobni razvoj, težnju ka ispravnosti u našim postupcima, i pravilno djelovanje koje je u skladu s našim moralnim i duhovnim uvjerenjima. Isto tako, nužno je i naučiti kako se čakre balansiraju sa svojom blizanačkom čakrom kako bismo postigli najoptimalnije djelovanje i rad.

Kakva su vaša iskustva s balansiranjem čakri? Jeste li osjetili promjene u svojem životu nakon što ste se više posvetili radu na svojim čakrama?

Donacija (#94)


Sviđa ti se? Reci hvala donacijom


Želite li donirati uplatom na IBAN račun - kliknite ovdje za uputu


{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
Svaka tehnika ima dubinu
>