Mir je uz reiki dostupan svima

Autor: Danijel Salijević

27 veljače, 2024

Select Dynamic field

Današnja kratka lekcija posvećena je osvještavanju kako reiki, uz naša učenja i meditacije, može biti vaš vodič prema ostvarivanju unutarnjeg mira i energetske harmonije i to u svim životnim dobima.

Reiki je mnogo više od tehnike iscjeljenja; to je put prema dubokom osobnom razumijevanju i miru.

Svaki od nas nosi u sebi potencijal za harmoniju i iscjeljenje, a reiki nam pokazuje kako tu snagu staviti u službu vlastite dobrobiti i dobrobiti drugih.

Neovisno o vašem dobu, spolu ili energetskom kapacitetu, reiki je dostupan svima. Važno je shvatiti da je naš kapacitet za rad s energijom individualan. Neki ljudi su rođeni s prirodno većim energetskim kapacitetom, dok drugi imaju niži energetski spremnik.

Međutim, u praksi reikija i kada je reiki u pitanju, taj aspekt ne igra nikakvu ulogu jer se uči kako prenijeti energiju iz univerzuma i prenositi je osobi kojoj je potrebna, omogućavajući na taj način proces iscjeljenja. Reiki praktičari više rade na kvaliteti protoka od kvantitete.

Kanal za reiki

Reiki praktičari su tako reiki kanal između univerzalne životne energije i primatelja. 

Kroz ovaj prijenos, ne samo da pomažemo drugima u njihovim procesima iscjeljenja već i unapređujemo vlastitu energetsku ravnotežu. Time što se otvaramo kao reiki kanal i mi sami pritom primamo iscijeljenje. Ujedno kroz rad, učimo o strpljenju, sućuti prema sebi i drugima te unapređujemo osobni rast i dobro stanje.

Osim prakticiranja reikija, meditacije predstavljaju još jedan ključan alat u održavanju energetske ravnoteže i osobnog mira.

U kombinaciji, reiki i meditacijske prakse mogu vam pomoći da uspostavite duboki osjećaj smirenosti, prisutnosti i povezanosti s univerzalnim tokom energije.

Donacija (#94)


Sviđa ti se? Reci hvala donacijom


Želite li donirati uplatom na IBAN račun - kliknite ovdje za uputu


{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
Svaka tehnika ima dubinu
>