Majstorima

Autor: Danijel Salijević

23 lipnja, 2023

Select Dynamic field

Kao reiki majstori, krenuti ćete svojim putem. To je poznato svakom majstoru učitelju, kada gleda svoje učenike koji su postali majstor učiteljima.
 
Krenut ćete svojim putem. To je sigurno. I bit će svakakvih putova. Bit će onih lakših, bit će izazovnijih.
I kao reiki majstor učitelji, na svom putu, u svojoj želji, u svojoj namjeri, u svojem putovanju i griješit ćete. Greške su vam od prvog stupnja reikija bile način na koji smo usvajali lekcije,
ali i način koji nas je definirao kao osobe.

Kako smo se odnosili prema našim greškama, kako smo ih prezentirali, interpretirali drugima, to mnogo priča o nama. I to je izgradilo nas kao učitelje, nas kao majstora, nas kao osobe. Jesmo li ih možda opravdavali nekim izmišljenim razlozima? Jesmo li u procesu tog izvlačenja ili tih grešaka oštetili nekog? Phillys je na jednom svom summitu spomenula da ćemo svi mi ići različitim putevima, ali da smo svi mi na istom putovanju.

Na pravom putu ponekad ne pronalazimo planirano

Ti putevi, baš zbog svoje različitosti donosit će izazovnosti, ponekad i teži put i iskustvo. Možda ste već to i isprobali.
 
I opet, baš takva iskustva, takve lekcije, definirat će nas kao reiki majstore - i već nas definira. Već u ovom trenutku, kada razmišljate, način na koji razmišljate, na neke svoje pogreške vas definiraju kao majstore, kao učitelje.

Tu je potrebno raditi. Tu je potrebno rasti. I baš iz tog razloga u mojoj školi, šest mjeseci je potrebno nakon što postanete majstori, da biste mogli dobiti učiteljska znanja. Kako bismo se definirali u jednom ispravnom načinu, putu, mislima.
 
Isto tako, bitno je znati hoćemo li i dalje procesuirati svoje greške, iz ega - da li ćemo ih doživljavati, projicirati iz ega ili ćemo ih ostaviti iza sebe i krenuti putem ispravnosti.

Poznajem majstore. Nažalost, poznajem majstore koji su stvorili cijeli jedan izmišljeni svijet, tehnika i metoda samo kako bi opravdali neke svoje pogreške. Kako bi opravdali svoje neznanje i izbor.
I svaki majstor ima pravo izabrati takav svoj način i put. Kroz izmišljanje, kroz nepraksu, kroz djelovanje iz ega.
 
Da, to je izbor. I svatko od vas ima taj izbor na raspolaganju.

No reiki se osjeti. Ne zaboravite to.

Reiki se osjeti kada ste u doticaju s njim.
 
Baš kao i ono što više nije reiki.
 
I ako jednog dana prestanete raditi reiki, a i dalje ga promovirate, pitanje je trenutka kada će se to osjetiti, da to što radite više nije reiki. Ili više nije iz brige očuvanja ugleda reikija. Ili iz brige prema svojim učincima ili prenošenju znanja.

Kada ne djelujte u energiji i ispravnosti reikija, vjerujte mi, jednostavno se to osjeti. I ne samo da nema rezultata u takvom djelovanju, da nema unutarnji sreće i sjaja u tim ljudima,
 
jednostavno malo pomalo tu nestaje i same energije. Jer energije ne dozvoljavaju pogrešan put. I forsiranje pogrešnog puta. I svaka pojavnost koja nema energije, ne može opstati.
 
Ponovit ću. Svaka pojavnost koja nema energiju u sebi ne može opstati, jer jednostavno više nije živa.
 
Zbog toga, ako i zalutate - nije kasno, nije strašno, nije problem. To su nam koje bismo trebali svjesno i odraslo primiti i naučiti.
 
Vratiti se na ispravan put, reiki prakse.
 
Radite reiki, budite reiki, i energija će se vratiti u vaš život.
 
I sve ono što se veže uz njezinu prirodu ispravnosti.

I mir i ljubav i radost i svjetlost.

Neka Vam je sretno putovanje.

Želim vam uspješan put kao reiki učitelju.

Ispravan put.

I put reikija.

Donacija (#94)


Sviđa ti se? Reci hvala donacijom


Želite li donirati uplatom na IBAN račun - kliknite ovdje za uputu


{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
Odradite odrade kroz meditacije
Nije sve reiki
>