Kristali uz reiki

Autor: Danijel Salijević

29 travnja, 2023

Select Dynamic field

Epizoda 469

Kombinacija kristala i reiki terapije može biti izuzetno korisna za tijelo, um i duh. Kristali su drevni alati koji se koriste u različitim oblicima terapije dok je reiki stara, jednom već zaboravljena, tehnika iscjeljenja našeg tijela za dovođenja sreće u naš život. Zajedno kristali i reiki čine jednu predivnu simbiozu.

Već smo pričali puno o kristalima, no ovo je tema koja vas iznova pokreće i vrlo joj se svi rado vraćamo.

Ipak u današnjoj emisiji želio bih naglasiti kako reiki i kristali nisu povezani osim kada to učini reiki terapeut kroz svoju praksu. To znači da se reiki izučava zasebno, bez učenja o kristalima u svom kurikulumu, dok na identičan način, nauk o kristalima i njihovoj iscjeljujućoj prirodi možete pronaći na zasebnim tečajevima kristaloterapije.

Kristali uz reiki čine predivnu simbiozu

Ipak kristali uz reiki su jedna predivna priča kojoj gravitiraju mnogi reiki praktičari, pa je red da se malo ponovno posvetimo ovoj tematici.

Kristali - vjerni pomagači

Naučiti ćete

  • Što je kristalografija i kristaloterapija
  • Gdje učiti više o kristalima
  • Kako izabrati i gdje nabaviti kristale
  • Na koje način se kristali uz reiki koriste u praksi

Vi ste na redu - Pitam vas...

Koliko kristala do danas imate i koji vam je najdraži?

Odgovorite u komentaru - klikni za komentar

Povežite se

O Reiki Dojo podcast showu

Rast je rezultat svakodnevnog i kontinuiranog rada. On se ne nasljeđuje već se uči, trenira i stvara. I baš prema tome vas vodimo i pokrećemo kroz ovaj Reiki Dojo podcast show..

Danijel Salijević internacionalni je reiki majstor učitelj, predavač i mentor. Podučava reiki dugi niz godina te vas usmjerava prema uspješnom osobnom i poslovnom rastu.

Reiki Dojo podcast show sadrži obilje korisnih i zanimljivih audio - radijskih emisija. Družimo se u novim emisijama koje možete preslušavati dok šećete, vozite, opuštate se ili tražite motivacijske lekcije i naputke.

O podcast domaćinu

Moje ime je Danijel Salijević, reiki sam majstor učitelj, osnivač Reiki Dojo centra.

Reikijem se aktivno bavim svakodnevno već više od 17 godina, a od 2008. godine djelujem kao aktivan Reiki majstor  učitelj. Uglavnom podučavam u Hrvatskoj i zemljama europske regije, iako mi studenti dolaze iz cijelog svijeta. Tečajeve reikija održavam po cijelom svijetu, a prilikom posjeta Japanu održavam i reiki tečajeve u podnožju Kurame.

Osnivač sam Reiki Dojo centra i volim reći da sam doživotni student reikija. Moj jedini (osobni i profesionalni) životni put je reiki i pokušaj očuvanja njegove tradicije, odnosa i stava prema reikiju kao vještini i tehnici, te poboljšanja ugleda reikija koji je ozbiljno narušen modernim pristupom stvaranja novih verzija ovih tehnika. Pogotovo danas u Europi.

Donacija (#94)


Sviđa ti se? Reci hvala donacijom


Želite li donirati uplatom na IBAN račun - kliknite ovdje za uputu


{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
Nije sve reiki
>