19 lipnja, 2021

Kako vodim Reiki Dojo

Danijel Salijević

Mnogo toga ima. Društvene mreže, pripreme, rad s učenicima, onim budućima, oni u procesu kretanja kao i s mnogim učenicima koji su završili tečajeve . Tu su naši online tečajevi, tjedni reiki satovi i meditacije, računi, obaveze, dogovori, tretmani...
No sve se stigne ako postoji jasnoća onoga što se mora, kada i do kada se nešto mora. To je esencija moje mogućnosti da zadržim ovaj tempo, koji nekad bude i puno jači od ovog danas.

U nekim stvarima imam pomoć administratora, mojih marljivih pomagača koji će prikupljati vaša pitanja i odgovore na mailove koji nisu izravno upućeni na moj privatni mail. I ovim putem hvala im na pomoći.

Uz sve to...

Snimanja, pripreme, objavljivanja. Radim ono što volim i pomažem kroz rad- to je dodatna snaga i vjetar u leđa.

Ponekad se netko pronađe u mojim objavama i pomisli da sam ih kroz iste prozvao. A istina je da se uvijek netko može pronaći te da plan za moje objavljivanje nastaje puno, puno prije i nikada nije osobno usmjeren kao poruka.
No, sve ovo, ako osjetite moju ljubav, znat ćete u kojoj energiji je odaslano. Pa ako se i bolno pronađete. Razlog više da budete sretni, jer vjerojatno ste dobili i uputu kako dalje.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

O Danijelu

Danijel Salijević - internacionalni reiki majstor učitelj

Učitelj  Usui klasičnog Shiki Ryoho reiki sistema te Karuna Ryu reiki sistema, predavač, mentor, autor, osnivač Reiki Dojo škole te autor mnogih programa namijenjenih vašem boljitku.
Vaš je životni pratitelj, posvećen u namjeri da pomogne ljudima pronaći lakši, uspješniji i sretniji put.

Javite mu se, naučite reiki i konačno ostvarite svoje ciljeve.

>