19 lipnja, 2021

Kako vodim Reiki Dojo

Danijel Salijević

Mnogo toga ima. Društvene mreže, pripreme, rad s učenicima, onim budućima, oni u procesu kretanja kao i s mnogim učenicima koji su završili tečajeve . Tu su naši online tečajevi, tjedni reiki satovi i meditacije, računi, obaveze, dogovori, tretmani...
No sve se stigne ako postoji jasnoća onoga što se mora, kada i do kada se nešto mora. To je esencija moje mogućnosti da zadržim ovaj tempo, koji nekad bude i puno jači od ovog danas.

U nekim stvarima imam pomoć administratora, mojih marljivih pomagača koji će prikupljati vaša pitanja i odgovore na mailove koji nisu izravno upućeni na moj privatni mail. I ovim putem hvala im na pomoći.

Uz sve to...

Snimanja, pripreme, objavljivanja. Radim ono što volim i pomažem kroz rad- to je dodatna snaga i vjetar u leđa.

Ponekad se netko pronađe u mojim objavama i pomisli da sam ih kroz iste prozvao. A istina je da se uvijek netko može pronaći te da plan za moje objavljivanje nastaje puno, puno prije i nikada nije osobno usmjeren kao poruka.
No, sve ovo, ako osjetite moju ljubav, znat ćete u kojoj energiji je odaslano. Pa ako se i bolno pronađete. Razlog više da budete sretni, jer vjerojatno ste dobili i uputu kako dalje.

Povezani postevi

Odgađanje

Odgađanje

Mir nije tišina

Mir nije tišina

About the author 

Danijel Salijević

Danijel Salijević, internacionalni reiki majstor učitelj Usui i Karuna sistema, osnivač Reiki Dojo škole.
Reikijem se bavim profesionalno već 15 godina i u svom radu ljudskost, pristupačnost i prenošenje znanja su glavne moje karakteristike.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>
Reiki Dojo

Reiki Dojo

Dostupni smo i kroz servise ispod

Trenutačno nismo dostupni

Podrška

Reiki Dojo
Pozdrav, dostupni smo kroz servise ispod.
Kliknite na željeni servis ispod
chat