Kako smršaviti – put od zdravlja

Autor: Danijel Salijević

20 siječnja, 2024

Select Dynamic field

Epizoda 498

Pozdrav svima. Danas ćemo popričati o tome kako sam u 9 mjeseci izgubio 20 kg bez drastičnih dijeta i narušavanja zdravlja. 🍃 Moja tajna? Promjena prehrane i uvođenje zdravih navika! 🥦

Donosim 7 ključnih točaka kako sam to postigao:

1. Izbacio sam "nevaljale" namirnice poput kruha, šećera i gaziranih pića.

2. Zamijenio sam šećer medom i prirodnim zaslađivačima kao što su stevija ili sirup od datulja. 🍯

3. Pazim na unos soli, koristeći alternativne začine.

4. Autofagija je moj proces koji mi odgovara. Izabrao sam autofagiju kroz 8-16 metodu, gdje 8 sati jedem i 16 sati postim.

5. Promijenio sam način kako i kada jedem - bez večere kasno uvečer i kontrolirano unosim namirnice.

6. Povećao sam tjelesnu aktivnost kroz šetnje i plivanje. 🏊

7. Radio sam usmjerene reiki tretmane dva puta tjedno kao dodatnu podršku za gubitak težine uz reiki. ✨

Osim toga, važno je napomenuti da gubitak težine ne dolazi odjednom, već postepeno. Bitno je i da ako je autofagija vaš izbor da  prepoznate i prihvatite fazu stagnacije koja će s esigurno desiti i da postanete svjesni kontinuiranosti procesa. Nemojte se obeshrabriti kad ne vidite trenutne promjene. Izdržljivost i strpljenje su ključni za rezultate koje ćete svakako vidjeti jako brzo!

Ne žurite - gubitak težine je proces

Nadam se da će vam ova emisija pomoći da razumijete zašto su neke prehrambene promjene nužne te kako pravilan odnos prema hrani i tjelesnoj aktivnosti može značajno poboljšati vaše zdravlje i dobrobit. 🔝

Ne zaboravite, svaka osoba je različita, i vaš put do zdravog tijela i vaš gubitak težine bit će jedinstven, ali principi koje sam podijelio su univerzalni. Ako vas je moja priča nadahnula, podijelite ovu epizodu s prijateljima i obitelji i neka #reiki i #reikidojo budu vaši vodiči na putu prema boljem životu! 🤝

Gubitak težine uz reiki isto tako nije moguć samo uz reiki tretmane. Potrebno je prisjetiti se da je reiki tehnika vjetar u leđa vašem kretanju i vašim odlukama, Ukoliko vašeg kretanja nema, tada nemamo što ni potencirati reikijem. Dakle, krenite u program promjena, te kroz reiki osnažite svoju odluku, proces i rezultate. Tek tako će planirani gubitak težine uz reiki imati smisla i rezultate.

Na kraju

Dragi slušatelji, danas ste imali priliku čuti moje iskustvo gubitka težine od 20 kg u 9 mjeseci.

Glavna taktika bila je uvođenje uravnoteženih i promišljenih prehrambenih navika, postepen gubitak težine bez štete za zdravlje, i koristiti reiki kao podršku. ✨

Sada je vaš red da preuzmete kontrolu nad svojim zdravljem. Ako ste spremni za promjene, isprobajte moj pristup i uvjerite se sami. Sretan sam što mogu podijeliti ove savjete i nadam se da će vam oni pomoći da napravite prave korake ka ostvarenju vaših ciljeva!

Listen on Apple Podcasts

Povežite se

O Reiki Dojo podcast showu

Rast je rezultat svakodnevnog i kontinuiranog rada. On se ne nasljeđuje već se uči, trenira i stvara. I baš prema tome vas vodimo i pokrećemo kroz ovaj Reiki Dojo podcast show..

Danijel Salijević internacionalni je reiki majstor učitelj, predavač i mentor. Podučava reiki dugi niz godina te vas usmjerava prema uspješnom osobnom i poslovnom rastu.

Reiki Dojo podcast show sadrži obilje korisnih i zanimljivih audio - radijskih emisija. Družimo se u novim emisijama koje možete preslušavati dok šećete, vozite, opuštate se ili tražite motivacijske lekcije i naputke.

O podcast domaćinu

Moje ime je Danijel Salijević, reiki sam majstor učitelj, osnivač Reiki Dojo centra.

Reikijem se aktivno bavim svakodnevno već više od 17 godina, a od 2008. godine djelujem kao aktivan Reiki majstor  učitelj. Uglavnom podučavam u Hrvatskoj i zemljama europske regije, iako mi studenti dolaze iz cijelog svijeta. Tečajeve reikija održavam po cijelom svijetu, a prilikom posjeta Japanu održavam i reiki tečajeve u podnožju Kurame.

Osnivač sam Reiki Dojo centra i volim reći da sam doživotni student reikija. Moj jedini (osobni i profesionalni) životni put je reiki i pokušaj očuvanja njegove tradicije, odnosa i stava prema reikiju kao vještini i tehnici, te poboljšanja ugleda reikija koji je ozbiljno narušen modernim pristupom stvaranja novih verzija ovih tehnika. Pogotovo danas u Europi.

Donacija (#94)


Sviđa ti se? Reci hvala donacijom


Želite li donirati uplatom na IBAN račun - kliknite ovdje za uputu


{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
Reiki vodiči
Mir je uz reiki dostupan svima
>