Kako reiki energija putuje

Autor: Danijel Salijević

29 veljače, 2024

Select Dynamic field

Jeste li ikada razmišljali o tome koji položaj, pozicija ili metoda rada s reikijem su najbolji? Ukoliko jeste, tada vas je nedvojbeno, oavkvo razmišljanje dovelo do pitanja: Koji je zapravo put energije?

Razumijevanje puta reikija ključno je za oslobađanje njegove pune moći, a ova lekcija će vam pomoći da bolje shvatite kako reiki energija djeluje i zašto, posebno u kontekstu iscjeljenja problema stresa.

Reiki je drevna umjetnost iscjeljivanja koja koristi univerzalnu životnu energiju za promicanje ravnoteže, zdravlja i harmonije. Predstavlja holistički pristup koji dotiče sve aspekte našeg bića – fizički, emocionalni, mentalni i duhovni.

Put reikija, kako ga shvaćamo, nije pravocrtan; to je dinamičan tok reiki energije koji se kreće s namjerom, prilagođavajući se našim individualnim potrebama za iscjeljivanjem.

Put reikija u tretmanu kreće se od naših ruku, točaka kroz koje kanaliziramo energiju, prema definiranom cilju iscjeljenja. Reiki energija teče kroz određene dijelove tijela, ne samo ispunjavajući ih energijom već i adresirajući specifične potrebe za iscjeljenjem na tom putu. Na taj način, reiki intuitivno pronalazi i sanira izvore stresa i neravnoteže, čime omogućava duboko i sveobuhvatno iscjeljenje.

Bitno je shvatiti da, kada primjenjujemo reiki na više pozicija na tijelu, zapravo povećavamo opseg iscjeljenja.

Svaka pozicija ili točka na koju se fokusiramo postaje centar iz kojeg se energija širi iz naših ruku i dovodi do sveukupnog poboljšanja blagostanja.

To objašnjava zašto je reiki posebno djelotvoran u ublažavanju stresa. Ne samo da cilja na simptome, već pruža duboko iscjeljenje koje utječe na korijenske uzroke naših stresova.

Ukratko

- Put reikija je dinamičan i prilagođava se individualnim potrebama.

- Reiki energija teče od naših ruku prema definiranom cilju, sanirajući područja kroz koja prolazi.

- Primjena reikija na više točaka tijela proširuje opseg iscjeljenja, učinkovito smanjujući stres.

Donacija (#94)


Sviđa ti se? Reci hvala donacijom


Želite li donirati uplatom na IBAN račun - kliknite ovdje za uputu


{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
Svaka tehnika ima dubinu
>