Kako osnažiti energiju

22. lipnja 2021. by  Danijel Salijević
Select Dynamic field

Jedno od najčešćih pitanja koja dobivam jeste baš na tu temu. Mogu li osnažiti svoj reiki tretman ili što da učinim da moj tretman bude djelotvorniji.


I pošto reiki energija ima istu snagu za sve nas, tada nije problem u energiji s kojom radimo, već u provodniku same energije - dakle u nama samima.

I razlika u kvaliteti dva reiki praktičara jest baš u samoj strukturi terapeuta.

Zbog toga, danas otkrivam kako da vaša esencija postane kvalitetnija i tako propusti više reiki energije tijekom reiki tretmana.

Najnovija objava

Otkrijte prednosti življenja u reiki-u te kako se uspješno nositi s izazovima uz svjesnu prisutnost reiki energije.

Kreni čitati

Povežite se

Sljedeća epizoda:


Epizoda 519Koliko vremena imate u danu? Isto kao i svi ostali, to je nešto što nam je svima zajedničko. Baš zbog toga vrijeme je i najvrednija valuta. Iako nam je svima Pročitaj više

Carpe Diem: Kako Iskoristiti Vrijeme

O Reiki Dojo podcast showu

Rast je rezultat svakodnevnog i kontinuiranog rada. On se ne nasljeđuje već se uči, trenira i stvara. I baš prema tome vas vodimo i pokrećemo kroz ovaj Reiki Dojo podcast show..

Danijel Salijević internacionalni je reiki majstor učitelj, predavač i mentor. Podučava reiki dugi niz godina te vas usmjerava prema uspješnom osobnom i poslovnom rastu.

Reiki Dojo podcast show sadrži obilje korisnih i zanimljivih audio - radijskih emisija. Družimo se u novim emisijama koje možete preslušavati dok šećete, vozite, opuštate se ili tražite motivacijske lekcije i naputke.

  • Pročitaj više o Danijelu
  • {"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
    Živjeti u reiki-u
    Otvoreni za bolest
    >
    Malcare WordPress Security