Kako ne uspjeti uz reiki

Autor: Danijel Salijević

15 travnja, 2023

Select Dynamic field

Epizoda 467

Reiki je mnogima pomogao u njihovom životu. Jednom kada ga naučite, doživotno vam je dostupan alat samopomoći. No reiki je isto tako vrlo dobar izgovor u životu. No i tu treba znati kako.

Koliko zapravo ispravno koristite reiki? Jeste li odradili tečaj iz razloga jer ste ga trebali ili ste možda imali društvo pa je to bila zajednička avantura.

Ako i jest, znadete li da uz reiki možete promijeniti svoj život i da zapravo imate vrlo vrijedan alat uz sebe koji vam nitko ne može oduzeti.

No postoje ljudi koji odrade tečaj i iz pogrešnih razloga, odnosno očekivanja. U današnjoj emisiji, savjetujem njih. Kako da maksimalno iskoriste reiki u svojim nastojanjima da se ne mijenjaju, da ne radu, da ne rastu i da ne izgube potporu svoje zajednice. Koji su najbolji izgovori za praktičnu upotrebu i što nikako ne treba učiniti kada je reiki praksa u pitanju.

A vama savjet, ako želite dobar, zdrav, bogat, cjeloviti i miran život, da ne poslušate ni jedan savjet iz ove emisije

Naučiti ćete

  • Kako uz reiki ne uspjeti
  • Kako da vaši izgovori budu opravdani tehnikom
  • Kako sprijećiti rast i izlazak iz zone komocije
  • Kako da vas vaša zajednica ne izbaci

Vi ste na redu – Pitam vas…

Jeste li odradili tečaj na nečji nagovor bez da ste planirali, pa nakon nekoliko godina počeli aktivnije prakticirati?

Prati na Apple ili Spotify

Listen on Apple Podcasts

Povežite se

O Reiki Dojo podcast showu

Rast je rezultat svakodnevnog i kontinuiranog rada. On se ne nasljeđuje već se uči, trenira i stvara. I baš prema tome vas vodimo i pokrećemo kroz ovaj Reiki Dojo podcast show..

Danijel Salijević internacionalni je reiki majstor učitelj, predavač i mentor. Podučava reiki dugi niz godina te vas usmjerava prema uspješnom osobnom i poslovnom rastu.

Reiki Dojo podcast show sadrži obilje korisnih i zanimljivih audio – radijskih emisija. Družimo se u novim emisijama koje možete preslušavati dok šećete, vozite, opuštate se ili tražite motivacijske lekcije i naputke.

O podcast domaćinu

Moje ime je Danijel Salijević, reiki sam majstor učitelj, osnivač Reiki Dojo centra.

Reikijem se aktivno bavim svakodnevno već više od 17 godina, a od 2008. godine djelujem kao aktivan Reiki majstor  učitelj. Uglavnom podučavam u Hrvatskoj i zemljama europske regije, iako mi studenti dolaze iz cijelog svijeta. Tečajeve reikija održavam po cijelom svijetu, a prilikom posjeta Japanu održavam i reiki tečajeve u podnožju Kurame.

Osnivač sam Reiki Dojo centra i volim reći da sam doživotni student reikija. Moj jedini (osobni i profesionalni) životni put je reiki i pokušaj očuvanja njegove tradicije, odnosa i stava prema reikiju kao vještini i tehnici, te poboljšanja ugleda reikija koji je ozbiljno narušen modernim pristupom stvaranja novih verzija ovih tehnika. Pogotovo danas u Europi.

Pročitaj više o Danijelu

Donacija (#94)


Sviđa ti se? Reci hvala donacijom


Želite li donirati uplatom na IBAN račun - kliknite ovdje za uputu


{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
Nije sve reiki
>