Kako naučiti svaki put

9. srpnja 2019. by  Danijel Salijević
Select Dynamic field

Učite tako da zapamtite

Internet nam je donio eksploziju lekcija, tekstova, videa i mjesta gdje možemo učiti svaki dan.


I ponekad kad krenu, postoje ljudi koji u svojoj želji za znanjem doslovno halapljivo u jednom dahu pokušavaju što više implementirati, naučiti saznati. 


Jao jao...


Usporite. Prodišite, Dozvolite sebi naučiti - nježno i brižno.


Neka svaka vaša lekcija bude biser u vašoj stručnosti, a ne statistika na vašem zidu. Dozvolite sebi biti motivirani, inspirirani sa ama baš svakom emisijom, videom, lekcijom, člankom.


Ne odbacujte bogatstva koje znanje donosi u mogućnosti praktične upotrebe samo jer želite pobijediti u sakupljenom znanju.


Takvo učenje je učenje u egu.


Učenje, baš kao i djelovanje samo u egu, donosi vam brzo uspjeh, no uspjeh brzo blijedi i ne donosi stabilne temelje. I tada se vraćate na početak.


Ako vam ostane motivacije za isti.

5 koraka do boljeg učenja

 • Uzimajte zalogaj po zalogaj
 • Pauzirajte po lekciji i zapišite vlastite ideje
 • Pronađite 3 stvari koje ste u toj lekciji naučili
 • Izaberite lekciju koju možete najlakše odraditi i odradite je
 • U procesu učenja pišite rukom u svoju bilježnicu učenja

⬇ ⬇ ⬇    Preslušaj emisiju    ⬇ ⬇ ⬇

Najnovija objava

Kada gledamo zdravstvene izazove, često zaboravljamo da su oni zapravo rezultat naše prethodne nepažnje. Sve što se događa na zdravstvenoj razini, događa se jer smo negdje otvorili vrata toj bolesti. Mi imamo određenu ulogu i odgovornost očuvati naše zdravlje.

Kreni čitati

Povežite se

Sljedeća epizoda:


Epizoda 519Koliko vremena imate u danu? Isto kao i svi ostali, to je nešto što nam je svima zajedničko. Baš zbog toga vrijeme je i najvrednija valuta. Iako nam je svima Pročitaj više

Carpe Diem: Kako Iskoristiti Vrijeme

O Reiki Dojo podcast showu

Rast je rezultat svakodnevnog i kontinuiranog rada. On se ne nasljeđuje već se uči, trenira i stvara. I baš prema tome vas vodimo i pokrećemo kroz ovaj Reiki Dojo podcast show..

Danijel Salijević internacionalni je reiki majstor učitelj, predavač i mentor. Podučava reiki dugi niz godina te vas usmjerava prema uspješnom osobnom i poslovnom rastu.

Reiki Dojo podcast show sadrži obilje korisnih i zanimljivih audio - radijskih emisija. Družimo se u novim emisijama koje možete preslušavati dok šećete, vozite, opuštate se ili tražite motivacijske lekcije i naputke.

 • Pročitaj više o Danijelu
 • {"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
  Otvoreni za bolest
  Prestanite se uspoređivati
  >
  Malcare WordPress Security