Kako nakon 21 dana

Autor: Danijel Salijević

30 travnja, 2024

Select Dynamic field

Reiki je tehnika koja nam omogućava da preko energetskog iscjeljivanja ostvarimo dublju vezu sa samima sobom i univerzumom. Nakon što ste kao reiki praktičari, nakon primljenog usklađenja u reiki,  prošli početnih 21 dan samotretiranja, možda se pitate što učiniti dalje. Kako krenuti? Među najčešćim pitanjima su: "Moram li raditi i dalje svaki dan?" ili "Na čemu sada mogu raditi?"

Po meni je važno jda nastavite s praksom, ali s fokusom na razloge zbog kojih ste izabrali naučiti reiki. Ovo je sad idealno razdoblje da steknete i osnažite naviku samotretiranja jer se kroz proteklih 21 dan ta navika gradila, pa bi sada bilo šteta napustiti tu praksu.

Dakle, prva stvar, nakon što ste stekli osnovno znanje i prošli proces samotretiranja, jest da se osvrnete na početne motive. Zašto ste započeli s reikijem? Je li to zbog osobnog iscjeljivanja, želje da pomognete drugima, ili možda radi spiritualnog rasta? Odgovor na to pitanje trebao bi vam služiti kao kompas u daljnjoj praksi.

Reiki tretmani mogu se provoditi ujutro ili navečer, ovisno o vašim potrebama i životnom ritmu. Jutarnji tretmani mogu vam dati energiju i pozitivnost za dan koji je pred vama, dok večernji tretmani mogu biti usmjereni na opuštanje i refleksiju. Ovo je ujedno i moja česta praksa rada.

Također je bitno da reiki prilagodite svojim osobnim potrebama.

Možda ste tijekom 21dnevnog perioda koristili personalizirane zamolbe ili ste se fokusirali na općenito iscjeljivanje. Sada kada ste u svakodnevnom kontaktu s reikijem, možete eksperimentirati i prilagođavati praksu tako da najbolje odgovara vašim trenutnim životnim izazovima.

Reiki nije samo tehnika; to je putovanje koje vas vodi kroz osobni i duhovni razvoj. Dajte sebi dozvolu da rastete kroz reiki, istražujući nove aspekte iscjeljivanja i proširujući svoje razumijevanje energije i kako ona utječe na vaš život.

A sve bliže i bliže su dani kada ćete svjedočiti i sami tim benefitima.
Ukoliko već niste 🙂

Donacija (#94)


Sviđa ti se? Reci hvala donacijom


Želite li donirati uplatom na IBAN račun - kliknite ovdje za uputu


{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
Spavate li za zdravlje i snagu?
Oslobodite se okova prošlosti
>