Kakav ti je horoskop

Autor: Danijel Salijević

13 listopada, 2020

Select Dynamic field

Jeste li danas pročitali svoj horoskop? Kakav vam je horoskop? Očekuje li vas vedar dan ili je možda bolje ostati u kući? 

U ovoj epizodi govorim o snazi horoskopa i možemo li ga koristiti u terapeutskom radu.

Djevica. U podznaku Lav.  Eto- to sam ja po horoskopu. A vi?

Vjerujete li u horoskop? Znam danas puno ljudi koji prvo to otvore kada kupe novine. Nedavno sam čak i doživio da je žena otvorila horoskop i počela mi ga čitati kako bi me pripremila za predstojeći dan.

Osobno sam više pažnje posvetio natalnoj karti nego li samom horoskopu, no u današnjoj epizodi vam otkrivam zbog čega ipak, kod svojih klijenata i učenika, škicnem koji su horoskopski znak.

Donacija (#94)


Sviđa ti se? Reci hvala donacijom


Želite li donirati uplatom na IBAN račun - kliknite ovdje za uputu


  • Ja sam Djevica s podznakom u Škorpionu. Volim planete i zvijezde, i na neki način svi smo povezani međusobno i sa planetima. Svi u svojim natalnim horoskopima imamo Sunce i Mjesec i Merkura i Saturna i sve ostale planete i mjesece i asteroide. Što ćemo učiniti sa svojim životom, odlučujemo sami. Astrološki karta može nam pomoći, ali ne moramo birati njezinu navigaciju. Danas se astrologija banalizira, ali mislim da je to naš stari materinji jezik koji smo zaboravili. Pomalo učim o planetima, ali ne zbog predskazanja budućnosti, nego zbog razumijevanja sebe i svijeta oko sebe.

  • {"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
    Odradite odrade kroz meditacije
    Nije sve reiki
    >