Kad izostane podrška

Autor: Danijel Salijević

15 lipnja, 2021

Select Dynamic field

Naučiti tehniku koja je mnogima u životu nedostupna, a za koju znadete da je djelotvorna, snažna i da mijenja živote, čini u najmanju ruku da se osjećate posebno. I to je tako. Posebni ste svakim novim usvojenim znanjem i naučenom lekcijom.

No zbog čega tada u nekim slučajevima dolazi da vam se rugaju vašem znanju kad ga sami nemaju? Zbog čega osude nečega što ne razumiju i nisu probali? Zašto vam to čine?

Jer ste im dali priliku.

Dali ste im zalogaj koji je prevelik za njih bez da ste ih naučili što će jesti, kako će to jesti ili probaviti. U pretjeranim situacijama, kroz teatralnost i povišeni ego čak učinite da se drugi osjećaju neuko i mali? A tada krene priča u smjeru dokazivanja, napada i brzopletih, neželjenih riječi i situacija.

Danas govorim o tome kako se postaviti i kako u prvom redu uopće ni ne doći u situaciju da vam u životu izostane podrška od najdražih. Znam da s njima želite sve podijeliti i da želite da se ponose na vas. No i to treba htjeti. I tu treba imati podlogu. A na nama je da to stvorimo i da tu na nježan i kvalitetan način podučimo.

Donacija (#94)


Sviđa ti se? Reci hvala donacijom


Želite li donirati uplatom na IBAN račun - kliknite ovdje za uputu


{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
Kako reiki energija putuje
Reiki vodiči
Mir je uz reiki dostupan svima
>