15 lipnja, 2021

Kad izostane podrška

Danijel Salijević

Naučiti tehniku koja je mnogima u životu nedostupna, a za koju znadete da je djelotvorna, snažna i da mijenja živote, čini u najmanju ruku da se osjećate posebno. I to je tako. Posebni ste svakim novim usvojenim znanjem i naučenom lekcijom.

No zbog čega tada u nekim slučajevima dolazi da vam se rugaju vašem znanju kad ga sami nemaju? Zbog čega osude nečega što ne razumiju i nisu probali? Zašto vam to čine?

Jer ste im dali priliku.

Dali ste im zalogaj koji je prevelik za njih bez da ste ih naučili što će jesti, kako će to jesti ili probaviti. U pretjeranim situacijama, kroz teatralnost i povišeni ego čak učinite da se drugi osjećaju neuko i mali? A tada krene priča u smjeru dokazivanja, napada i brzopletih, neželjenih riječi i situacija.

Danas govorim o tome kako se postaviti i kako u prvom redu uopće ni ne doći u situaciju da vam u životu izostane podrška od najdražih. Znam da s njima želite sve podijeliti i da želite da se ponose na vas. No i to treba htjeti. I tu treba imati podlogu. A na nama je da to stvorimo i da tu na nježan i kvalitetan način podučimo.

Povezani postevi

Odgađanje

Odgađanje

Mir nije tišina

Mir nije tišina

About the author 

Danijel Salijević

Danijel Salijević, internacionalni reiki majstor učitelj Usui i Karuna sistema, osnivač Reiki Dojo škole.
Reikijem se bavim profesionalno već 15 godina i u svom radu ljudskost, pristupačnost i prenošenje znanja su glavne moje karakteristike.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>
Reiki Dojo

Reiki Dojo

Dostupni smo i kroz servise ispod

Trenutačno nismo dostupni

Podrška

Reiki Dojo
Pozdrav, dostupni smo kroz servise ispod.
Kliknite na željeni servis ispod
chat