15 lipnja

Kad izostane podrška

0  komentara

Naučiti tehniku koja je mnogima u životu nedostupna, a za koju znadete da je djelotvorna, snažna i da mijenja živote, čini u najmanju ruku da se osjećate posebno. I to je tako. Posebni ste svakim novim usvojenim znanjem i naučenom lekcijom.

No zbog čega tada u nekim slučajevima dolazi da vam se rugaju vašem znanju kad ga sami nemaju? Zbog čega osude nečega što ne razumiju i nisu probali? Zašto vam to čine?

Jer ste im dali priliku.

Dali ste im zalogaj koji je prevelik za njih bez da ste ih naučili što će jesti, kako će to jesti ili probaviti. U pretjeranim situacijama, kroz teatralnost i povišeni ego čak učinite da se drugi osjećaju neuko i mali? A tada krene priča u smjeru dokazivanja, napada i brzopletih, neželjenih riječi i situacija.

Danas govorim o tome kako se postaviti i kako u prvom redu uopće ni ne doći u situaciju da vam u životu izostane podrška od najdražih. Znam da s njima želite sve podijeliti i da želite da se ponose na vas. No i to treba htjeti. I tu treba imati podlogu. A na nama je da to stvorimo i da tu na nježan i kvalitetan način podučimo.

O autoru 

Danijel Salijević

Danijel Salijević, internacionalni reiki majstor učitelj Usui i Karuna sistema, osnivač Reiki Dojo škole. Reikijem se bavim profesionalno već 15 godina i u svom radu ljudskost, pristupačnost i prenošenje znanja su glavne moje karakteristike.

Moglo bi vas zanimati

A što je reiki

A što je reiki

Važnost uzemljenja

Važnost uzemljenja

Otvoriti se nije dovoljno

Otvoriti se nije dovoljno
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

I u 2021. uz
Reiki Dojo Centar


Prijavi se na našu mailing listu za 2021. godinu

>
Reiki Dojo

Reiki Dojo

Javljamo se u prvom slobodnom terminu.

Trenutačno nismo dostupni

Contact Us

Reiki Dojo
Pozdrav
Dobro došli na Reiki Dojo.
Pitajte, predlažite, prijavite ako imate problem
Izaberite način za razgovor ispod.
chat Kontakt i pitanja
X