Kad izostane podrška

15. lipnja 2021. by  Danijel Salijević
Select Dynamic field

Naučiti tehniku koja je mnogima u životu nedostupna, a za koju znadete da je djelotvorna, snažna i da mijenja živote, čini u najmanju ruku da se osjećate posebno. I to je tako. Posebni ste svakim novim usvojenim znanjem i naučenom lekcijom.

No zbog čega tada u nekim slučajevima dolazi da vam se rugaju vašem znanju kad ga sami nemaju? Zbog čega osude nečega što ne razumiju i nisu probali? Zašto vam to čine?

Jer ste im dali priliku.

Dali ste im zalogaj koji je prevelik za njih bez da ste ih naučili što će jesti, kako će to jesti ili probaviti. U pretjeranim situacijama, kroz teatralnost i povišeni ego čak učinite da se drugi osjećaju neuko i mali? A tada krene priča u smjeru dokazivanja, napada i brzopletih, neželjenih riječi i situacija.

Danas govorim o tome kako se postaviti i kako u prvom redu uopće ni ne doći u situaciju da vam u životu izostane podrška od najdražih. Znam da s njima želite sve podijeliti i da želite da se ponose na vas. No i to treba htjeti. I tu treba imati podlogu. A na nama je da to stvorimo i da tu na nježan i kvalitetan način podučimo.

Najnovija objava

Otkrijte prednosti življenja u reiki-u te kako se uspješno nositi s izazovima uz svjesnu prisutnost reiki energije.

Kreni čitati

Povežite se

Sljedeća epizoda:


Epizoda 519Koliko vremena imate u danu? Isto kao i svi ostali, to je nešto što nam je svima zajedničko. Baš zbog toga vrijeme je i najvrednija valuta. Iako nam je svima Pročitaj više

Carpe Diem: Kako Iskoristiti Vrijeme

O Reiki Dojo podcast showu

Rast je rezultat svakodnevnog i kontinuiranog rada. On se ne nasljeđuje već se uči, trenira i stvara. I baš prema tome vas vodimo i pokrećemo kroz ovaj Reiki Dojo podcast show..

Danijel Salijević internacionalni je reiki majstor učitelj, predavač i mentor. Podučava reiki dugi niz godina te vas usmjerava prema uspješnom osobnom i poslovnom rastu.

Reiki Dojo podcast show sadrži obilje korisnih i zanimljivih audio - radijskih emisija. Družimo se u novim emisijama koje možete preslušavati dok šećete, vozite, opuštate se ili tražite motivacijske lekcije i naputke.

  • Pročitaj više o Danijelu
  • {"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
    Živjeti u reiki-u
    Otvoreni za bolest
    >
    Malcare WordPress Security