Još jedino ostalo

Autor: Danijel Salijević

15 srpnja, 2023

Select Dynamic field

Epizoda 480

Dobro došli u 480. epizodu našeg podcasta gdje se bavim važnostima promjene mindset-a od ”ovo mi je samo ostalo" na svjesnost o tome da se grčevito držimo stvari koje štete našem životu. 🚦 

Prepoznavanje i razumijevanje vlastitih vrijednosti ključ je za izgradnju svog života. 🧩 Prepoznajte trenutke ispunjenosti i sreće, jer ti trenuci mogu biti putokaz prema vašim pravim vrijednostima. Kada to postignete, definirajte vrijeme za rad na tim područjima - stvorite prostor za strast u svom životu. 🔥 

Podsjetnik za sve: zdrav i miran život su temelj kvalitetnog života. Za to su vam potrebni strast, motivacija i manje štetnih navika. 🍃 Zato koristite reiki u stvaranju tih stanja, jer sam reiki uklanja stres, uklanja negativne obrasce i programe i donosi mir. 🕊 Izgovori nestaju iz vašega života, a željene vrijednosti u vašem životu donose mir i zadovoljstvo.

Izgovori

Posegnite za reikijem da vam pomogne u transformaciji života, jačanju i iscjeljenju. I najvažnije, obogatite svoj život - ne sputavajte se na "ovo mi je jedino ostalo".

Ukratko

  •  Misliti "ovo mi je samo ostalo" znači grčevito držati se stvari koje mogu štetiti našem životu. 🚧
  • Važnost razumijevanja vlastitih vrijednosti u životu kako bi se mogli izgraditi i transformirati život. ✔️
  • Moramo raditi na našim strastima i dodati vrijednosti u životu. 🚀
  • Definirajte vremenski okvir za rad na svojim vrijednostima. ⏳
  • Zdrav i miran život su temelj za kvalitetan život. 🍀 Izgovori nestaju u takvom okruženju.
  • Smanjenje štetnih navika ključno je za stvaranje izobilja u našem životu. 🍃
  • Izgovori poput  "samo još ovome mi je ostalo" ograničavaju nas u životu gdje vrijednosti u životu kopne i nestaju uslijed našeg zatvaranja očiju.

Ostavite svoje utiske na našem Spotify kanalu - slušajte moj podcast u pokretu

Odgovorite u komentaru - klikni za komentar

Povežite se

O Reiki Dojo podcast showu

Rast je rezultat svakodnevnog i kontinuiranog rada. On se ne nasljeđuje već se uči, trenira i stvara. I baš prema tome vas vodimo i pokrećemo kroz ovaj Reiki Dojo podcast show..

Danijel Salijević internacionalni je reiki majstor učitelj, predavač i mentor. Podučava reiki dugi niz godina te vas usmjerava prema uspješnom osobnom i poslovnom rastu.

Reiki Dojo podcast show sadrži obilje korisnih i zanimljivih audio - radijskih emisija. Družimo se u novim emisijama koje možete preslušavati dok šećete, vozite, opuštate se ili tražite motivacijske lekcije i naputke.

O podcast domaćinu

Moje ime je Danijel Salijević, reiki sam majstor učitelj, osnivač Reiki Dojo centra.

Reikijem se aktivno bavim svakodnevno već više od 17 godina, a od 2008. godine djelujem kao aktivan Reiki majstor  učitelj. Uglavnom podučavam u Hrvatskoj i zemljama europske regije, iako mi studenti dolaze iz cijelog svijeta. Tečajeve reikija održavam po cijelom svijetu, a prilikom posjeta Japanu održavam i reiki tečajeve u podnožju Kurame.

Osnivač sam Reiki Dojo centra i volim reći da sam doživotni student reikija. Moj jedini (osobni i profesionalni) životni put je reiki i pokušaj očuvanja njegove tradicije, odnosa i stava prema reikiju kao vještini i tehnici, te poboljšanja ugleda reikija koji je ozbiljno narušen modernim pristupom stvaranja novih verzija ovih tehnika. Pogotovo danas u Europi.

Donacija (#94)


Sviđa ti se? Reci hvala donacijom


Želite li donirati uplatom na IBAN račun - kliknite ovdje za uputu


{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
Ništa bez volje
Kuden i Reiki Rad Uživo
Odradite odrade kroz meditacije
>