I još samo ovo

Autor: Danijel Salijević

16 listopada, 2021

Select Dynamic field

Mogu li još samo ovo odraditi u tom reiki tretmanu? Pitanje koje se javlja kada krenete raditi reiki tretmane.

Na tečaju prvog stupnja reikija učite kako pokrenuti reiki energiju, te položaje ruku tijekom samotretmana kako biste tu energiju mogli što sveobuhvatnije dovesti u vaše tijelo.

Međutim, znamo da reiki energija uvijek ide tamo gdje je nama najpotrebnije, te da stoga polaganjem ruku, indirektno činimo da reiki protiče i kroz mjesta koja nisu toliko prioritetna, pa na taj način omogući i tim mjestima regeneraciju i iscjeljenje.

No, ako vam klijent dođe na reiki tretman za jednu stvar, a reiki energija ode u onu prioritetnu toj osobi, ali ne u skladu s prvobitnom željom te osobe, tada imamo problem. Problem u nezadovoljstvu primatelja i u dojmu da reiki nije pomogao. Iako je možda zapravo spasio toj osobi život.

Energija prati misao - važna smjernica vaše reiki namjere.

Energija prati misao

Energija prati misao je jedna od čestih definicija kada opisujemo protok reiki energije. I to je vrlo jednostavno, no u ljudskoj kalkulaciji, uvijek popraćeno s mnoštvo ALI. Pošto energija prati misao, tada naše misli vode tu energiju tamo kamo mislimo. Ne rijetko i kamo ne želimo, ali ipak u tom smjeru mislimo.

To je ujedno i razlog mnogih materijalizacija “neželjenog”. A zaboravimo da nam je baš to neželjeno bilo prečesto u mislima.

Reiki namjera je usmjerena misao na ono što želimo postići. Takva reiki namjera definira se kod otvaranja reiki tretmana i čini da reiki prioritetno ide tamo kamo smo mi zamislili, a tada iz tog mjesta u nastavku u mjestu naše stvarne, možda nama neznane, najveće potrebe.

Jednom kada naučite sročiti namjeru, koja bi trebala biti što jednostavnija, imat ćete rezultate baš tamo gdje ste ih poželjeli.

A možemo li još dodati i još samo ovo …

Pretjerivanje ne donosi ništa dobrog

Ponekad reiki praktičari, da bi uštedjeli u vremenu na tretmanima samom sebi, počinju trpati u reiki tretman sve što god im padne na pamet. Poput spiska za kupovinu koji nas vodi kroz sve moguće odjele trgovačkog centra kako bismo nabavili željeno.

No rad s energijama ne funkcionira tako.

Različiti odjeli dijele protok jednog tretmana na broj takvih “odjela”. Pa ako, recimo, imate 10 reiki namjera u jednom tretmanu, energija će se podijeliti na 10 strana i svaka strana će dobiti svojih pripadajućih 10 posto. Tako da"I još samo ovo" kad već radite tretman, samo čini da ona prvenstvena nakana bude prepolovljena u uspješnosti.

Nekad ćete vremenski skratiti reiki tretman, kao što smo pričali u epizodi "Tretman na pola", ali takav, u vremenu, upola skraćeni tretman još je uvijek kvalitetniji tretman od onog s previše različitih smjerova.

I vjerojatno u tih 10 posto i nećete vidjeti rezultate.

Baš zbog toga, u ovoj emisiji vas upućujem što biste trebali dodavati, a što treba izbjegavati u praktičnom radu.
Na taj način, imat ćete usmjereni protok. Uz kvalitetnije rezultate.

Kad poželimo u tretmanu uštedjeti an vremenu, trpamo u isti tretman sve što nam padne na pamet.

Klikni i Twittaj

Donacija (#94)


Sviđa ti se? Reci hvala donacijom


Želite li donirati uplatom na IBAN račun - kliknite ovdje za uputu


{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
Aktivnošću protiv burnouta
>