9 lipnja

I danas zahvalni

Podcast

0  K omentara

I danas zahvalni - DanCast 221


Zahvalnost je poruka svijetu, ali i spoznaja duboko unutar sebe,  koju odašiljemo svjesnošću o nekoj činjenici. Ta poruka kaže: „ Hvala, Sretan sam, Drago mi je što ste mi pomogli“ i sl. 


Mogućnost zahvalnosti daje vam automatizmom osjećaj sreće, pripadnosti i uspjeha. To lančanom reakcijom potiče našu motiviranost, naše buduće djelovanje i buduću sreću i uspjehe kroz naš trenutačni stav u sada(šnjosti).


Potrebno je prvo spoznati dobrobiti kojima smo okruženi. Njih osvješćujemo jednostavnim gledanjem.


Tko gleda – vidi.


A kada počnete uočavati, spisak stvari koje nas raduju postaje sve veći. Bilo da se radi o cvijetu koji nam uspijeva, dobroj knjizi koju smo pročitali, omiljenoj slici, glazbi, filmu, hrani, prizoru ...


Lista može ići u nedogled. Kada sagledamo svoju okolinu krenimo dalje. Roditelji, prijatelji, neprijatelji, učitelji, poznati i nepoznati.


Shvatite da oko vas postoje ljudi koji svojim djelovanjem povećavaju vašu sreću. Bilo da se radi o smetlaru, konobaru, pekaru ili vozaču autobusa. Svi oni svojim trudom pomažu nama da egzistiramo u uvjetima kakve želimo. 


Skinite i instalirajte aplikaciju Podcast Republic pa me tamo ispratite.

Preslušaj emisiju

GOSTUJTE U EMISIJAMA

Snimite svoje mišljenje, osvrt, kritiku, prijedlog ili pohvalu na naš podcast kanal i ja ću objaviti vašu snimku. Tako ćete postati i gosti u mojoj 200toj epizodu.

Snimku možete snimiti na linku ispod:

https://reiki-dojo.net/glasno/

U emisiji smo spominjali

O autoru 

Danijel Salijević

Danijel Salijević, internacionalni reiki majstor učitelj Usui i Karuna sistema, osnivač Reiki Dojo škole. Reikijem se bavim profesionalno već 15 godina i u svom radu ljudskost, pristupačnost i prenošenje znanja su glavne moje karakteristike.

Moglo bi vas zanimati

Koliko ste se zapetljali

Zašto i što

Što je to zapravo negativno

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Prijavi se na našu mailing listu!

Kopiranje bez dozvole, jedan je oblik krađe.

>
Malcare WordPress Security