Hoćete li znati raditi s reikijem

Autor: Danijel Salijević

18 listopada, 2021

Select Dynamic field

Hoću li znati raditi s reikijem? Dvojba koju u nekom trenutku u sebi, prije početka, nosi svaki budući reiki praktičar.

Ovo pitanje je naime i dosta na mjestu. Jer prije rada s reikijem, svaka tehnika koju ste učili vezala je uz sebe potrebitost priprema, vježba, treninga.

Ima to i reiki, da se razumijemo, ali ne prije, već nakon odrađenog reiki tečaja. I to pod uvjetom, da vi to želite.

Specifičnost

Učenje reikija je utoliko drugačije da prvo dođete na reiki tečaj, primite reiki usklađenje ili reiki inicijaciju, dobijete diplomu, te se vraćate kući s prilikom. Priliku koju, vjerujte mi, ne iskoriste svi. A baš ta prilika veže uz sebe rad za ono što je vama bitno.

No što je s sposobnošću rada? Raditi s reikijem nije stvar sposobnosti - nikada nije ni bila. Vaš reiki učitelj, pobrinuti će se da vas osposobi za rad s reikijem, te nakon toga vi ste spremni. Osobno nisam do sada imao ni jednog studenta koji nije kod mene uspješno naučio raditi s reikijem.
 
Možda se u startu ne osjećate tako, ali ste spremni. Svaki novi tretman ispunjivat će vas radošću i s više samopouzdanja i tada svaki pogled na reiki, svakim novim tretmanom, otkrivat će vam zapravo vrijednost onoga što imate.

Ne zaboravite da reiki ima tri stupnja i da ste na početku. Svaki idući stupanj otvarat će vam nove mogućnosti i prostranstva, au znanju, tehnici i razumijevanju nadograđivati početno stečeno znanje.

Raditi s reikijem je radost

Raditi s reikijem je radost

Često me doista žalosti vidjeti koliko su neki aspiranti bili uskraćeni jer su smatrali da je sve to skupa dosadno i plitko. Jer su naučili samo mehaniku, a istovremenu nisu ni znali da tu ima puno više.

Kada krenete učiti reiki, uvijek se kreće s mehanikom. Ali tako je u svakoj vještini. Sjećate se Karate kida i njegovih bojenja ograde i pranja prozora? To je jer ta mehanika nas uči esenciji koju treba ponavljati ili drugim riječima prakticirati.
Bez prečaca. Jer radi se o vašem životu i tu ne bismo smjeli imati prečace.

U svakom trenutku kada idete raditi s reikijem, ići ćete jer ste nešto htjeli postići. I sjetite se, kad nešto želite postići, promijeniti ili iscijeliti, da vam je reiki doživotni sputnik.

Nikako obaveza, nikako promjena ili nešto što se mora. No kada ga naučite kakao spada, bit će uvijek nešto što će vas veseliti.

Jer ćete duboko u sebi osjećati i svjedočiti istinitosti izreke da je reiki tehnika koja donosi mir i radost u život.

Hoću li znati raditi s reikijem? Dvojba koju u nekom trenutku u sebi, prije početka, nosi svaki budući reiki praktičar.

Klikni i Twittaj

Aktualnosti o mojem radu i radionicama pronađite na ovom linku.

Donacija (#94)


Sviđa ti se? Reci hvala donacijom


Želite li donirati uplatom na IBAN račun - kliknite ovdje za uputu


{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
Aktivnošću protiv burnouta
>